23 / 07 / 2024

bedava teleferik

bedava teleferik

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Regaip Kandili dolayısıyla kent merkezi ve Boztepe arasındaki teleferik hattını ücretsiz kullanıma sununca, hat önünde kuyruk oluştu.

Bursa şehir içi teleferik projesi imar plan değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. Nisan ayı olağan toplantısı, Eski İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Atilla Ödünç başkanlığında gerçekleştiril

Bursa'da teleferik projesiyle ilgili imar plan değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Bursa teleferik projesi imar değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ, teleferik projesi konusunda Büyükşehir’i tebrik etti.

Trabzon'a raylı sistem ve teleferik şart!

ADALET ve Kalkınma Partisi Trabzon milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon’un dünya şehri olabilmesi için tren yolu, hafif raylı sistem ve teleferik projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

1991 yılında İstanbul'a ilk teleferik!

1991 yılında İstanbul'da ilk kent içi teleferik Maçka'da inşası devam eden Demokrasi Parkı'nda kuruluyormuş. Demokrasi Parkı'ndaki Maçka Çeşmesi ile Hilton arasında çalışacak teleferik 400 mesafede gidip gelecekmiş.

Yenimahalle - Şentepe teleferik hattı 2'nci etabı 1 Nisan'da açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Yenimahalle - Şentepe teleferik hattının ikinci etabında test sürüşleri başladı. Yeni hat 1 Nisan'da tam kapasiteyle devreye alınacak.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabı hizmete açılacak!

Ankara’da yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. Etabın hizmete alınması için son çalışmalar yapılıyor. Metro ile senkronize 18 saat çalışacak teleferik hattında toplam 4 durak bulunuyor.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. hat devreye giriyor!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. etap hattın, 1. etap hat ile Mekanik Entegrasyon çalışmaları tamamlandı. 3 bin 257 metre uzunluğundaki iki ayrı hattan oluşan teleferiğin test sürüşleri yapılıyor...

Remzi Aydın: Eyüp, yeni teleferik hattı ile rahatlayacak!

Eyüp'ün simgelerinden olan teleferik hattına yenileri eklenecek. Remzi Aydın, "bacasız sanayi" olarak nitelediği teleferik projelerinin, ekonominin canlanmasına katkısının yanında kültürel ve sosyal iletişimi de sağladığına işaret etti.

Pierre Loti'ye 2 yeni teleferik hattı gelecek!

Eyüp'e nefes aldıracak proje için geri sayım başladı. Yıllık 3 milyon ziyaretçi alan Pierre Loti'ye 2 yeni teleferik hattı geliyor. Projede, metro, tramvay ve meydan düzenlemesi de var.

Eyüp'e yeni teleferik hatları geliyor!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan ve turizmin canlanmasına yol açan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek.

Eyüp'e 2 yeni teleferik hattı!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek. Miniatürk-Alibeyköy-Vialand hattının yapılması planlanıyor.

Spil Dağı'na teleferik yapılacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı At Alanı Milli Parkı’nda yapılması planlanan teleferikle ilgili “Artık teleferik hayali de gerçek olacak. Spil’e teleferikle çıkacağız. Manisa’nın turizmine katkı sağlayacağız” dedi.

bedava teleferik Haberi

bedava teleferik

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Regaip Kandili dolayısıyla kent merkezi ve Boztepe arasındaki teleferik hattını ücretsiz kullanıma sununca, hat önünde kuyruk oluştu.


Teleferiğin ücretsiz olduğu haberini alan vatandaşlar, istasyon önünde uzun kuyruk oluşturdu. Görevliler tarafından sekizerli gruplar halinde kabinlere bindirilen vatandaşlar, 8 dakika havada kaldıktan sonra Boztepe'den kenti kuş bakışı izlemenin keyfini yaşadı. Bazı vatandaşlar, teleferiğe ilk kez bindiklerini ifade etti. 


Yusuf Kıran, AA muhabirine, teleferiğe binmek için ailesiyle Gölköy ilçesinden geldiğini belirterek, "İlk defa teleferiğe bineceğiz. Bizlere bu hizmeti verenlere teşekkür ediyoruz. Aynı uygulamanın diğer özel günlerde devam etmesini bekliyoruz" dedi. 


İşçi Hikmet Yılmaz da güzel bir günde teleferiği ücretsiz yapan yetkililere teşekkür ederek, "Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bizlere bugün böyle bir hizmet verilmiş. Daha önce...