09 / 05 / 2024

Bedir Üniversitesi yeni kampüs

Bedir Üniversitesi yeni kampüs

Sema Eğitim Vakfı tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, 2 yıl önce açılan Bedir Üniversitesinin yeni kampüsünün temeli törenle atıldı -Arnavutluk Başbakanı Berişa: -"Bedir Üniversitesi, 2 yılda uluslararası üniversite haline geldi"

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapıyor! 50 KPSS puanı yeterli

İş arayanlar bu gelişmeye dikkat. Boğaziçi Üniversitesi yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi bünyesine 50 KPSS puanı ile 22 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte tüm detaylar...

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Boğaziçi Üniversitesi'ne 2 yeni fakülte kurulması kararı TBMM'de!

Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan rektör ataması ve üniversiteye iki yeni fakülte kurulması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

Trakya Üniversitesi koronavirüs nedeniyle kira almayacak!

Trakya Üniversitesi, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) kaynaklanan olumsuzluklar nedeniyle kira talebinde bulunmayacak.

Türk Alman Üniversitesi yeni binaları açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türk-İtalyan Üniversitesi gibi ortak üniversitelerin kurulmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor." dedi...

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yeni fakülte müjdesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için kolları sıvadı. İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı için imzalar atıldı.

Koç Üniversitesi Sarıyer’de yeni okul binası yaptı!

Koç Üniversitesi, yabancı diller okulu ve yeni fakülte binası için Sarıyer Mavramoloz Ormanı’ndaki arazileri kullandı…

Bedir Üniversitesi yeni kampüs Haberi

Bedir Üniversitesi yeni kampüs


     Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, Sema Eğitim Vakfı tarafından 2 yıl önce açılan Bedir Üniversitesi'nin yeni kampüsünün temeli törenle atıldı. 

     Törene, Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa, Arnavutluk Müslüman Cemiyeti Başkanı Selim Muca ile çok sayıda davetli katıldı. 

     Berişa, törende yaptığı konuşmada, üniversitede 12 ülkeden, 485 öğrencinin 6 farklı bölümde, modern imkanlarla öğrenim gördüğünü belirtti. 

     "Bedir Üniversitesi, 2 yılda uluslararası üniversite haline geldi" diyen Berişa, üniversite yöneticilerini başarılarından dolayı kutladı. 

     Muca da Türk hükümetine ve Sema Eğitim Vakfına, "Arnavutluk'un dini altyapısının yeniden kurulması konusunda verdikleri destek" dolayısıyla teşekkür etti. 

     Konuşmaların ardından, yeni kampüs temelinin ilk harcı, Berişa ve üniversite yöneticileri tarafından...