08 / 05 / 2024

Bedir Üniversitesinin yeni kampüsü

Bedir Üniversitesinin yeni kampüsü

Sema Eğitim Vakfı tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, 2 yıl önce açılan Bedir Üniversitesinin yeni kampüsünün temeli törenle atıldı -Arnavutluk Başbakanı Berişa: -"Bedir Üniversitesi, 2 yılda uluslararası üniversite haline geldi"

Mevlüt Çavuşoğlu: Alanya'da bir devlet üniversitesinin bulunmasını hedefliyoruz!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da fakültelerin sayısı artınca yeni bir üniversite kurma aşamasına gelineceğini belirterek, hedeflerinden birinin Alanya'da bir devlet üniversitesinin bulunması olduğunu söyledi...

Meclis'e sunulan teklifle İstanbul'a yeni bir vakıf üniversitesinin kurulması isteniyor!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve arkadaşlarının imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Teklifte İstanbul'a yeni bir vakıf üniversitesi kurulması da yer alıyor...

Bedir Üniversitesi'nin yeni kampüsünün temeli atıldı!

Sema Eğitim Vakfı tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, 2 yıl önce açılan Bedir Üniversitesinin yeni kampüsünün temeli törenle atıldı -Arnavutluk Başbakanı Berişa: -"Bedir Üniversitesi, 2 yılda uluslararası üniversite haline geldi"

TOKİ, YTÜyü yeni kampüsüne kavuşturuyor

Yeni kurulan birçok üniversitesinin hizmet binası ve kampüsünün yapım işini üstelenen Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Yıldız Teknik Üniversitesi’nin (YTÜ) Davutpaşa Kampüsüne de "arsa karşılı

Özyeğin Üniversitesi ile Swiss Otel işbirliği imzaladı

Özyeğin Üniversitesinin yeni açacağı "Otel Yöneticiliği Lisans Programı" çerçevesinde, öğrencilerine staj imkanı sağlamak için Swissotel Hotels & Resorts ile işbirliği imzaladığı bildirildi

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Bedir Üniversitesinin yeni kampüsü Haberi

Bedir Üniversitesinin yeni kampüsü


     Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, Sema Eğitim Vakfı tarafından 2 yıl önce açılan Bedir Üniversitesi'nin yeni kampüsünün temeli törenle atıldı. 

     Törene, Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa, Arnavutluk Müslüman Cemiyeti Başkanı Selim Muca ile çok sayıda davetli katıldı. 

     Berişa, törende yaptığı konuşmada, üniversitede 12 ülkeden, 485 öğrencinin 6 farklı bölümde, modern imkanlarla öğrenim gördüğünü belirtti. 

     "Bedir Üniversitesi, 2 yılda uluslararası üniversite haline geldi" diyen Berişa, üniversite yöneticilerini başarılarından dolayı kutladı. 

     Muca da Türk hükümetine ve Sema Eğitim Vakfına, "Arnavutluk'un dini altyapısının yeniden kurulması konusunda verdikleri destek" dolayısıyla teşekkür etti. 

     Konuşmaların ardından, yeni kampüs temelinin ilk harcı, Berişa ve üniversite yöneticileri tarafından...