08 / 05 / 2024

Bedir Ünivesitesi\'

Bedir Ünivesitesi\'

Sema Eğitim Vakfı tarafından Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, 2 yıl önce açılan Bedir Üniversitesinin yeni kampüsünün temeli törenle atıldı -Arnavutluk Başbakanı Berişa: -"Bedir Üniversitesi, 2 yılda uluslararası üniversite haline geldi"

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Bedir tarafından kuruldu.

Ererdem Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ererdem Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Bedir tarafından kuruldu.

Daar Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu'

Daar Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Muhammed Bedir Mevlevi tarafından kuruldu.

Asiliye İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asiliye İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ahmet Doğan Bedir tarafından kuruldu.

Floryalı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Floryalı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ali Uncu, Caner Ulutürk, Mustafa Öztürk, Seyfettin Özcan ve Tevfik Bedir ortaklığında kuruldu.

Bedir Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedir Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enver Bedir  ve Mahmut Bedir tarafından kuruldu.

Mbany Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mbany Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ismaeel M.S.M., Muhammed Bedir Mevlevi, Mustafa Meresh ve Nıhas Subhı Y.Z. ortaklığında kuruldu.

Bağcılar'daki Bedir Camisi'nin tamamlanması için hayırseverlerin desteği bekleniyor!

Kazan'da bulunan tarihi Kul Şerif Camisi'nden esinlenerek 2017'de Demirkapı Mahallesinde inşasına başlanan caminin tamanlanması için hayırsever vatandaşların yardımı bekleniyor. 

3y Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

3y Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bedir tarafından kuruldu.

Mimarlardan 'afet riski haritası hazırlayalım' çağrısı!

TMMOB'a bağlı İMO Malatya Temsilcisi Bedir Özten, afetle mücadele için alınması gereken önlemleri açıkladı. Özten, "Afet riski altındaki alanları (deprem, sel, heyelan, çığ, tsunami gibi) belirleyip çevre düzeni planlarımızı ve buna bağlı olarak imar planlarını revize etmeliyiz" dedi...

Deprem sonrası Malatya'da 'asbest' tehlikesi!

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Malatya'da ağır hasarlı binaların yıkımları devam ediyor. Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bedir Özten çalışmaların devam ettiği bölgede asbest' tehlikesine karşı uyarılarda bulundu...

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Referans Profesyonel Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedir tarafından kuruldu.

Bedor İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Metal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedor İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Metal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedir Orman tarafından kuruldu.

Bedir Ünivesitesi\' Haberi

Bedir Ünivesitesi\'


     Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, Sema Eğitim Vakfı tarafından 2 yıl önce açılan Bedir Üniversitesi'nin yeni kampüsünün temeli törenle atıldı. 

     Törene, Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa, Arnavutluk Müslüman Cemiyeti Başkanı Selim Muca ile çok sayıda davetli katıldı. 

     Berişa, törende yaptığı konuşmada, üniversitede 12 ülkeden, 485 öğrencinin 6 farklı bölümde, modern imkanlarla öğrenim gördüğünü belirtti. 

     "Bedir Üniversitesi, 2 yılda uluslararası üniversite haline geldi" diyen Berişa, üniversite yöneticilerini başarılarından dolayı kutladı. 

     Muca da Türk hükümetine ve Sema Eğitim Vakfına, "Arnavutluk'un dini altyapısının yeniden kurulması konusunda verdikleri destek" dolayısıyla teşekkür etti. 

     Konuşmaların ardından, yeni kampüs temelinin ilk harcı, Berişa ve üniversite yöneticileri tarafından...