19 / 05 / 2024

Bedri Usta franchise

Bedri Usta franchise

Türkiye genelinde 14 şubesi bulunan kebapçı Bedri Usta, hem yurt içinde hem de yurt dışında franchising yöntemiyle büyüyecek. Yeni açılacak şubeler için aylık minimum 450 bin ile 500 bin TL arasında ciro hedeflenirken kâr marjı ise yüzde 20 düzeyinde bulunuyor...

İrfan Usta 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Pide ve lahmacun konseptiyle hizmet veren İrfan Usta, franchise vererek 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 50 bin TL giriş bedelinin alındığı şubeler için aylık ciro hedefi 150 bin ile 200 bin TL arasında değişiyor.

Bedri Usta'dan franchise fırsatı!

Türkiye genelinde 14 şubesi bulunan kebapçı Bedri Usta, hem yurt içinde hem de yurt dışında franchising yöntemiyle büyüyecek. Yeni açılacak şubeler için aylık minimum 450 bin ile 500 bin TL arasında ciro hedeflenirken kâr marjı ise yüzde 20 düzeyinde bulunuyor...

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Brokerlığını Hamiyet Aybedir`in yapacağı Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor.

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Emlak sektöründe franchise atağı!

Son zamanlarda emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı. Pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Hasan Tahsin Usta'dan acele kamulaştırma açıklaması!

İstanbul'daki kentsel dönüşümle ilgili önemli bir gelişme var. Mega kentin en büyük ilçelerinden Gaziosmanpaşa'da, belediye "acele kamulaştırma" yetkisi aldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta konuyla ilgili açıklama yaptı.

1A Plus gayrimenkulde franchise memnuniyetini ön planda tutuyor!

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus, franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuyor.

Emlak İstasyonu Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Bedri Usta franchise Haberi

Bedri Usta franchise

Bedrettin Aydoğdu'nun sahibi olduğu Türk kebapçısı 'Bedri Usta', ocak ayı sonu itibariyle Dubai'nin üç farklı bölgesinde hizmete giriyor. Türkiye'den sonra yurtdışına da adım atan Bedri Usta markası, gelecek aylarda ise Avrupa'daki ilk şubesini açacak.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Bedri Usta, ana merkezi Suadiye Bağdat caddesi olmak üzere, İstanbul'da ve bütün Türkiye'de toplam 14 şubeye sahip. Bu şubelerden dördü franchising sistemiyle yönetiliyor.

Aslında Aydoğdu'nun restoran işletmeciliği hikayesi eskiye uzanıyor. Aslen Mardinli olan Bedrettin Aydoğdu, dokuz kardeşli bir ailede dünyaya geldi. Dokuz yaşındayken ailesini Mardin'de bırakıp Adana'ya çalışmaya giden Aydoğdu, bir akrabasının yanında kebapçı çırağı oldu. 12 yaşında usta olan Aydoğdu, askerden döndükten sonra 1992 yılında Adana Yüzevler adıyla kardeşleriyle beraber bir restoran açtı. Ancak yaşanan bir ticari anlaşmazlık sonrasında bütün haklarını...