13 / 05 / 2024

beğendik 45 mağaza

beğendik 45 mağaza

Perakende sektöründe ilklerin öncüsü Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera AVM'de açtı. Park Vera Beğendik mağazası geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve restoranı ile dikkat çekiyor.

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

Lescon 140 mağaza açmayı hedefliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

Mavi bu yıl 45 yeni mağaza açacak!

Dünyaya Türkiye nüfusu kadar 'jean' satan Mavi bu yıl cirosunu 1.5 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor.Yavuz toplam 385 mağazaya ulaştıklarını ve 2016 yılında da 45 yeni mağaza açacaklarını açıkladı.

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Orka Holding, İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı!

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.

Tesco Kipa ile Beğendik anlaşamadı!

Tesco Kipa bazı mağazalarının devri için Beğendik ile yürüttüğü görüşmelerin anlaşılamadan sona erdiğini açıkladı. Kipa CEO'su Bill O'Neill, "Bu tür görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona ermesi olasılığı her zaman vardır" dedi.

Beğendik, 10 Tesco Kipa mağazasını satın aldı!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

Beğendik, Tesco Kipa mağazalarını 40 milyon TL'ye aldı!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

TeknoSA İzmit Symbol AVM'de mağaza açtı!

TeknoSA, İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açtı.81 ilde tüketicilere hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Temmuz 2014'te Beğendik tarafından Türkiye operasyonları satın alınan Real Hipermarketler Zinciri, 6 yıl aradan sonra ilk mağaza açılışını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde yaptı.

beğendik 45 mağaza Haberi

beğendik 45 mağaza

Geçtiğimiz günlerde Real'in Türkiye operasyonlarını satın alan, Türkiye'nin en köklü perakende  zincirlerinden Beğendik, Park Vera'da, açtığı mağazasıyla perakende sektörüne getirdiği yeni bakış açısını devam ettiriyor. 


Park Vera Beğendik mağazası geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve restoranı ile dikkat çekiyor. Beğendik, Park Vera'da 3085 metrekare alanda 80 personeli ile hizmet veriyor. Beğendik ilk departman mağazacılığı yapan marka,  Türkiye'deki ilk barkodu uygulayarak sektöre tanıtan marka, öz markalı ürünleri raflara taşıyan  ilk zincir, ilk sadakat kartı çıkaran ve ilk peşin fiyatına taksit sistemi uygulayan mağaza olma unvanına sahip.


Açılış gününe özel yüzlerce üründe  indirim ve reyon indirimlerinin yanı sıra yıl boyunca süren her ayın belirli günlerinde yüzde 50'ye varan indirimleriyle  "Dolunay Günleri", kazandıran kasa aktiviteleri ile "Kahraman Kasiyer'' ve "Süper Star" kampanyalanyla Beğendik Park...