26 / 07 / 2024

Beğendikler Yapı Malzemeleri iletişim

Beğendikler Yapı Malzemeleri iletişim

Beğendikler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Mertay Beğendik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Demirciler Sitesi 2'de kuruldu.

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Cengiz Özruh ve Volkan Candan ortaklığında kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Erik tarafından kuruldu. 

Fenix Dizayn Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fenix Dizayn Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serağ Kotevoğlu tarafından kuruldu. 

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Sevim Albayrak imzasıyla kuruldu.

Turaz Yapı Malzemeleri Elektrik ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Yapı Malzemeleri Elektrik ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülbeği Demir tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Beşevler Sokak'ta kuruldu.

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahittin Baş ve Serhat Doyurur ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Çarşı Caddesi'nde kuruldu.

Sofistik Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofistik Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Cengizhan Balcı tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Ayazmadere Caddesi'nde kuruldu.

Özmensoy İnşaat Mekanik Yapı Malzemeleri Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Özmensoy İnşaat Mekanik Yapı Malzemeleri Ticareti Limited Şirketi, Alihan Özkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Beşevler Sokak'ta kuruldu.

Yapılist Yapı Malzemeleri Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapılist Yapı Malzemeleri Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaye Şınık ve Aziz Şınık tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Mitaş Yapı Malzemeleri İnşaat ve Doğalgaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mitaş Yapı Malzemeleri İnşaat ve Doğalgaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 11 Şubat 2015'te, 5 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta Abdullah Karakimseli Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Beğendikler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beğendikler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Mertay Beğendik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Demirciler Sitesi 2'de kuruldu.

Beğendikler Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Beğendikler Yapı Malzemeleri iletişim

Beğendikler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Mertay Beğendik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Beğendikler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.       İnşaatlarda kullanılan demir ,kereste,çimento,boya,kablo,elektrik malzemesi,hırdavat vb. yapı malzemelerinin alım satım ithalatı ihracatı ,imalatı ve internet üzerinden ticaretini yapmak 2.       Hazır beton ve her türlü prefabrik yapı elemanları ihracatı, ithalatı, transit ticareti ve pazarlamasını yapmak, 3.       Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı...