05 / 05 / 2024

Behzat Çnin yapımcısına haciz

Behzat Çnin yapımcısına haciz

Behzat Ç., Elveda Rumeli gibi geniş izleyici kitlelerine ulaşan dizi ve sinema filmlerinin yapımcılığını üstlenen Adam Film hacizlerle boğuşuyor. Şirket, faaliyetlerini durdururken, sahibi Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı.

Bu hafta BIST 100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren 10 hisse!

Yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta BIST100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren hisseleri yazdı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gümüş yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlayacak! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Tarih verildi...

Uzmanlar tarafından gümüşün yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlaması bekleniyor. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüşün yükseleceği tarih verildi...

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Altın ve dolar rolleri değiştirdi! Bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran dolar oldu!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve borsa kaybettirirken dolar yatırımcısına kazandırdı. Seçim sonrasında gram altın 1,246 liraya gerilerken dolar yüzde 1,04  değer kazanarak 19,79 TL oldu. 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: 8,5 ayımız var

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilikle ilgili İslam Memiş açıklamalarda bulundu. Memiş, altın yatırımcısına dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Behzat Çnin yapımcısına haciz Haberi

Behzat Çnin yapımcısına haciz

Ünlü yapım şirketi Adam Film Yapım İletişim Tanıtım Danışmanlık şirketi, Türkiye’nin en çok izlenen televizyon dizilerinin yapımcılığını üstlendi. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Elveda Rumeli, Balkan Düğünü, Mor Menekşeler, şirketin yapımcılığını üstlendiği önemli dizi filmleri oldu. Ancak bir süreden beri mali sıkıntılar yaşayan şirket mali darboğazı atlatamadı.


ALACAKLILAR SIRAYA GİRDİ

Şirket hakkında birçok icra takibinin yapıldığı anlaşıldı. Bankalardan vergi dairelerine, set şirketlerinden şahıslara kadar birçok kişi ve kurum şirket hakkında icra takibi başlattı. Şirket adresinde kimse bulunamadığı için yapılan takipler tebliğ edilemedi. 



Şirket sahibi Tarkan Karlıdağ’a ise ulaşılamıyor. Karlıdağ’ın adına kayıtlı görünen üç evi de haciz kararlarından nasibini aldı. Karlıdağ'ın evleri için icradan satış istendi.


İPOTEKLİ VARLIKLAR SATIŞA KONULDU

Alacaklı bir şirket avukatı, borçların ödenememesi nedeni ile yasal takibe geçtiklerini belirtti.


Avukat, “İhtar süresi içinde...