03 / 05 / 2024

bekir eren

bekir eren

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyeliğinden istifa ve yeni yönetim kurulu üyesi atanması hakkında açıklama yaptı.

Ömer Murat, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'den ayrıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Murat görevinden ayrıldı. Murat'ın yerine ilk genel kurula kadar Bekir Eren atandı. 

Bekir Eren İhlas Gayrimenkul'den ayrıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyeliğinden istifa ve yeni yönetim kurulu üyesi atanması hakkında açıklama yaptı.

Ömer Murat, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'den ayrıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Murat görevinden ayrıldı. Murat'ın yerine ilk genel kurula kadar Bekir Eren atandı. 

Bekir Özkök Konağı restore ediliyor!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 1914'te inşa edilen tarihi konak, restorasyonun ardından kültürevi olarak hizmet verecek. Atıl durumdaki 3 katlı Bekir Özkök Konağı, restorasyon çalışmaları başladı.

LAMP 83’ün ürünlerini içeren yazılım yayında!

LAMP 83’ün ürünlerini içeren yazılım yayında. LAMP 83, kendi DIALux eklenti yazılımını devreye alarak, ürünlerinin sektörün profesyonelleri tarafından dijital ortamda kullanılabilmesi adına çok önemli bir adım attı.

Eren Holding, İstanbul'da 200 milyon dolara iki otel kuruyor!

Sanayi, enerji ve perakendedeki yatırımlarıyla dikkat çeken Eren Holding, İstanbul'da 4 ve 5 yıldızlı iki oteli aynı yere ve aynı anda yapıyor. Oteller dışında, Mersin Taşucu'nda yapılan çimento fabrikası da 2015'in başında devreye alınacak...

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesi!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.Mimar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı konu ile ilgili açıklama yapt

Bekir Kamışlı: Yaşanabilir kentler için mimarlık önemli!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, mimarlığın bina üretim süreci ile sınırlı olduğunu, taşıdığı sosyal sorumluluk nedeniyle herkes için yararlı ve önemli olduğunu belirterek.

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kamışlı 'Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir' dedi.

Bekir Bozdağ: Ankara-Sivas YHT Hattı 2016 yılının sonu gibi faaliyete geçebilir!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı yapım çalışmalarına ilişkin, "Yozgat sınırları içerisinde ve Kırıkkale hattında bulunan çalışmalarda sona yaklaşıldı ve rayları döşeme aşamasına gelindi" dedi...

Melih Eren Türk Demir Döküm yatırımcı ilişkileri müdürü oldu!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Eren Türk Demir Döküm yatırımcı ilişkileri müdürü oldu.

Eren Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Eren Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi 6 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Çınar Cad. Kavak Sok. No:39 K:3 Bahçelievler - İstanbul adresinde açıldı...

Eren Sarıoğlu: Yüzde 1 KDV oranıyla 100 bin lira avantaj sağlıyoruz!

Essa Yapı İnşaat Grubu Başkanı Eren Sarıoğlu "tüketiciye yüzde 18 KDV yerine yüzde 1 KDV fırsatı sunarak yaklaşık 100 bin lira avantaj sağlamamızın etkisi var" dedi.

Bekir Yener Yıldırım: Emlak değerleme sektörü yüzde 30 daraldı!

2013 yılında 800 bin konut için değerleme raporu hazırladıklarını anlatan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Bekir Yener Yıldırım, bu yılın ilk 5 ayında ise değerleme sektöründe yüzde 30’a varan bir oranda daralma yaşandığını söyledi

bekir eren Haberi

bekir eren

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılan Bekir Eren'in yerine, T.T.K.nın 363. maddesi gereği, Genel Kurul'un tasvibine sunulmak ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin görev süresince görev yapmak üzere, ilk Genel Kurul'a kadar Abdullah Tuğcu'nun Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmasına karar verildi. Ayrıca Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Bekir Eren'in Genel Müdürlük görevine devam edecek.

İhlas Gayrimenkul'ün KAP alıklaması:
Şirket Yönetim Kurulumuzun bugün (20.02.2019) yapılan toplantısında;

Kurumsal yönetim ilkelerine uyum açısından, Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılan Sayın Bekir Eren'in yerine, T.T.K.nın 363. maddesi gereği, Genel Kurul'un tasvibine sunulmak ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin görev süresince görev yapmak üzere, ilk Genel Kurul'a kadar Sayın Abdullah Tuğcu'nun Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmasına,

Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Sayın Bekir Eren'in Genel Müdürlük görevinin devamına,

Karar...