03 / 05 / 2024

Bekir Okan Sanat Kültür ve Kongre Merkezi

Bekir Okan Sanat Kültür ve Kongre Merkezi

Sağlık ve eğitim alanında yatırımlarını hızlandıran Okan Holding, yaklaşık 400 milyon lira yatırımı hayata geçirdi. Firma, 25 milyon dolara kültür merkezi kurdu.

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

Bekir Okan kimdir?

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan kimdir? Bekir Okan nerede doğdu?

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Okan Holding'ten ABD’ye 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesi!

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, ABD’deki yeni gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Okan, 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesini anlatırken sık sık “uluslararası iş yapan bir aile şirketi” olduklarını söyledi.

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Okan Bayülgen Bodrum'a taşınacak!

Okan Bayülgen, Bodrum’da açacağı ‘Dada’ sanat ve eğlence kulübüyle yakından ilgilenmek için taşınma kararı aldı. Şovmen, Gümüşlük’te villa inşaatına başladı.

Okan Bayülgen Bodrum'da gece kulübü açıyor!

Ünlü oyuncu ve şovmen Okan Bayülgen, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 'Dada' salon isimli sanat ve eğlence kulübü açıyor.

Okan Üniversitesi, tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültesi kurdu!

Okan Üniversitesi, tıp fakültesi ile diş hekimliği fakültesi kurdu. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, 2 fakülte için 40 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyledi.

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, “Bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştirdik. Bugün de yine bir ilke imza atarak Diş Hekimliği Fakültesine daha öğrenci almadan hastane açan ilk üniversite olduk” diye konuştu.

Okan Üniversitesi hastane inşa edecek!

Son dönemde tıp ve diş hekimliği eğitimine ağırlık veren Okan Üniversitesi, 30 milyon dolarlık yatırım planlıyor. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, "Hastane de kuracağız" dedi...

Okan Bayülgen'in fotoğraf sergisi Meydan Ümraniye AVM'de!

Okan Bayülgen’in fotoğraf sanatçısı kimliğiyle hazırladığı Kadınlar ve Kuaförler adlı Fotoğraf Sergisi 1 Haziran – 15 Haziran tarihleri arasında; Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşuyor...

Bekir Okan Sanat Kültür ve Kongre Merkezi Haberi

Bekir Okan Sanat Kültür ve Kongre Merkezi

Sağlık ve eğitim alanında hizmet veren Okan Holding, İstanbul'un en büyük ikinci kültür, sanat ve kongre merkezini açmaya hazırlanıyor. Bin 550 kişilik çok amaçlı bir konferans salonu, 4 katlı kütüphane ve sergi salonu, faye ve kokteyl alanlarına ev sahipliiği yapan Bekir Okan Sanat, Kültür ve Kongre Merkezi 25 milyon dolara (yaklaşık 130 milyon lira) inşa ediliyor.

400 MİLYON DOLARLIK EĞİTİM YATIRIMI

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre,  İstanbul'un ikinci büyük sanat merkezinin Eylül ayında açılması planlanıyor. Frimanın hastanelerle birlikte eğitim yatırımı 400 milyon dolara ulaştı.

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Tuzla’da Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Acıbadem’de Polikliniğimiz, Mecidiyeköy ve Tuzla’da diş hastanelerimizle Türkiye’nin sağlık sektörüne önemli katkılarda bulunduk. Öğrencilerimiz burada pratik eğitim...