14 / 05 / 2024

beko barcelonanın sponsoru mu oldu

beko barcelonanın sponsoru mu oldu

İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona’nın yeni sponsoru Beko oldu. Koç Holding’in uluslararası markası Beko’nun logosu, Barcelona’nın yeni formalarının sol kolunda ve antrenman kitlerinin üzerinde yer alacak.

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Beko’dan robot süpürge hamlesi! Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgenin fiyatı belli oldu!

Beko, son dönemin en popüler ürünlerinden robot süpürge konusunda büyük bir adım attı. Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgeyi üreten Beko, ürünü görücüye çıkardı.

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

Beko’dan yeni evlenecek çiftlere ve evine çamaşır makinesine almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. CM 8102 çamaşır makinesinde Oliz’e özel 2 bin 250 TL indirim imkânı sağlayacağını duyuran Beko, kampanyanın 15 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

Beko'dan büyük fırsat! Buzdolaplarında 3.000 TL'ye varan indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 70 cm genişlikteki no frost buzdolaplarına 3.000 TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Beko'da buzdolabı fiyatları ne  kadar oldu? İşte 70 cm Beko buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Klima ve kombinizi Beko'dan birlikte alın 4 bin TL indirimden yararlanın! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, kombi ve klima almayı düşünenleri memnun edecek bir kampanya başlattı. Marka bu iki ürünü birlikte alanlara anında 4 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Beko'da klima fiyatları ne kadar? Beko kombi kaç TL? İşte detaylar...

Beko bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel dev indirim! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenleyerek çeşitli hediye seçenekleri sunan Beko, 4 programlı BM 4044 bulaşık makinesi modelinde tam 2 bin 500 TL indirim yaptı. Peki, Beko BM 4044 fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Beko küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı; Fiyatlar düştü

Beko küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim yaptı. Ütüden çay makinesine, blenderdan süpürgeye kadar pek çok ürünün fiyatları düştü. İşte detaylar...

Beko bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel 2 bin 500 TL indirim! 6 Mayıs 2023 fiyat listesi

Beko BM 4044 bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel 2 bin 500 TL indirim uygulanıyor. İşte detaylar...

Geniş hacimli Beko buzdolaplarında 3 bin 500 TL'ye varan indirim! İşte Beko buzdolaplarının indirimli fiyat listesi

Beko, müşterilerine geniş hacimli buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 3.500 TL'ye varan indirimlerle birlikte, özellikle büyük aileler ve yemek yapmayı sevenler için ideal olan geniş hacimli Beko buzdolapları, uygun fiyatlarla satın alınabilecek.

Beko'nun Robot Süpürge kampanyası gündeme bomba gibi düştü! Evlenenler evini yenileyenler bu habere hemen bakın! 

Beko, tertiplediği harika kampanya ile müşterileri yine cezbetmeyi başardı. Kampanya kapsamınca, 4’lü Çeyiz Seti alışverişine özel, 6.999 TL değerinde Robo-X™ Robot Süpürge veya 43” Full HD TV hediye. 16-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyayı kaçırmayın.

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

beko barcelonanın sponsoru mu oldu Haberi

beko barcelonanın sponsoru mu oldu


Koç Holding’e bağlı Arçelik A.Ş.’nin uluslararası markası Beko, İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü FC Barcelona ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, Beko logosu 4 yıl boyunca FC Barcelona’nın yeni formasının sol kısmında ve antrenman kitlerinin üzerinde yer alacak. Kulüp, formasının sol kısmını yayıncı kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları dışında ilk kez bir sponsora açmış olacak. Yeni forma, sezon başlangıcından itibaren Messi’li kulübün oyuncuları tarafından giyilecek. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, “Bizi dünyanın en çok taraftara sahip kulüplerinden birinin evine taşıyan, Beko’nun global başarısı oldu” dedi. FC Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu da, “Beko, Barça’ya güvendi, biz de onlara güveniyoruz” dedi.


CAMP NOU’DA TANITIM

Beko’nun FC Barcelona ile sponsorluk anlaşması, dün kulübün Camp Nou Stadyumu’nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Toplantıya...