09 / 05 / 2024

Beko RS 8034 HM Robot Süpürge

Beko RS 8034 HM Robot Süpürge

Beko’nun teknoloji harikası robot süpürgesinde Ekim ayına özel 800 TL indirim fırsatı var. Peki, Beko robot süpürge fiyatları nedir? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko’dan robot süpürge hamlesi! Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgenin fiyatı belli oldu!

Beko, son dönemin en popüler ürünlerinden robot süpürge konusunda büyük bir adım attı. Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgeyi üreten Beko, ürünü görücüye çıkardı.

Beko'dan dört dörtlük çeyiz kampanyası! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Beko yeni evlenecek ve ev düzecek olan tüm çiftler için yeni kampanyasını duyurdu. Beko'nun dört dörtlük çeyiz kampanyası 1 Mart'ta başladı 31 Mart'a kadar devam edecek. İşte Beko'nun 2022 Mart fiyat listesi...

Beko No Frost Buzdolapları 2022 Mart fiyat listesi!

Yeni bir buzdolabı almak isteyenler en uygun ve en özellikli buzdolaplarını araştırıyorlar. Beko No Frost Buzdolapları geliştirilmiş özellikleriyle bu kapsamda öne çıkıyor. Beko No Frost Buzdolapları 2022 Mart fiyat listesini sizler için derledik.

Beko'dan dev kampanya! Küçük ev aletlerinde 2'nci ürüne yüzde 50 indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko küçük ev aletlerinde dev bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında seçili ürünlerdeki alışverişlerde 2'nci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Peki kampanya hangi ürünlerde geçerli? İşte geçerli olan ürünler ve fiyat listesi...

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

GAPAS Serbest Kürsü 2022'de Ekonomi ve Gayrimenkul etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde 'Ekonomi ve Gayrimenkul' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinlliğinde 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile A.Muhammet Örs tarafından kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü 'Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor' etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü etkinliklerinin 4.'sünde "Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor?" sorusunun yanıtı aranacak. Etkinlik yarın saat 20:30'da başlayacak.

Beko RS 8034 HM Robot Süpürge Haberi

Beko RS 8034 HM Robot Süpürge

Beko’nun yeni robot süpürgesi, 360° lazer sensör haritalama teknoloji özelliğiyle evinizin haritasını hafızasına en doğru şekilde kaydeder, sonraki temizlikler için hafızasında tutar.

Bu son teknoloji Beko Robot Süpürge evinizin her zaman temiz kalmasını sağlarken, değerli zamanınızı ve enerjinizi daha keyifli şeyler için kullanmanız için size konforlu bir hayat sunar.

Tüm sert zemin yüzeyleri kusursuz şekilde süpürdükten sonra microfiber bez ile yerleri silerek kusursuz temizlik yapan bu Beko robot süpürge ile yer silme özelliği sayesinde günlük hayatınızda temizlik bir uğraş olmaktan çıkar.

Robot süpürgelerde diğer bir akılda kalan soru şarjı ne kadar gider sorusudur. Beko robot süpürge 150 dakikaya kadar durmadan çalışabilir. Bu sayede temizliğiniz yarım kalmadan uzun süreli süpürme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Beko robot süpürge, 2 cm’e kadar halı tırmanma kabiliyetine sahiptir. Aynı zamanda...