03 / 05 / 2024

belde grup beylilkdüzü villa projeleri

belde grup beylilkdüzü villa projeleri

Yeşil Belde Gayrimenkul'ün İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'daki akıllı villa projesi Habitat Park'ta teslimler Kasım ayında yapılacak. Projde son 15 villa alıcısını bekliyor.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Baki Alp tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamzah Alzabadı ve Mehmet Ali Ezzo ortaklığında kuruldu.

Özreis Grup İnşaat Metal Oto Züccaciye Medikal Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreis Grup İnşaat Metal Oto Züccaciye Medikal Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Demir tarafından kuruldu.

Akyüz Grup Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Grup Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurdoğan Akyüz tarafından kuruldu.

Yağız Grup Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağız Grup Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Tekgöz tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Reysaş GYO, Vizyon Grup Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı. Bu karar 3 Eylül 2019 tarihinde tescil, 9 Eylül 2019 tarih ve 9904 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi...

belde grup beylilkdüzü villa projeleri Haberi

belde grup beylilkdüzü villa projeleri


Yeşil Belde Gayrimenkul tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde 12 bin 420 metrekare inşaat alanında 38 villadan oluşan Habitat Park'ta satışlar devam ediyor. 


4 katlı 5+1 akıllı villalardan oluşan Habitat Park'ta villalar 350 metrekare büyüklüğe sahip. Fiyatları 700 bin ile 950 bin lira arasında değişen Habitat Park akıllı villalar Beylükdüzü Yakuplu'da West İstanbul Marina karşısında yer alıyor.


Temelleri 2010 yılında atılan Habita Park'a teslimler 2012'nin Kasım ayında yapılacak. Peşin ödemelerde yüzde 16'ya varan indirimlerin yapıldığı Habitat Park akıllı villalarda yüzde 0 faizlerle çok cazip taksitlendirme seçenekleri de sunuluyor. 


Kumanda ile kontrol edilebilen, konfor, güvenlik ve teknolojiyi sunan Habitat Park akıllı evlerde havuz, otopark, intercom, aydınlatma, soğutma, ısıtma, multimedya, kamera gibi donanımlar bulunuyor.


13 dönüm yeşil arazi üzerinde yer alan Habitat Park kapanmaz deniz manzarasıyla sahiplerine sessiz...