02 / 05 / 2024

Belediye inşaatında bir işçi ağır yaralandı

Belediye inşaatında bir işçi ağır yaralandı

İstanbul Esenyurt Belediyesi'nin yeni binasının yapımında çalışan bir inşaat işçisi, dün üzerine demirlerin düşmesi sonucu ağır yaralandı.Sendika.org'un haberine göre, ambulansla hastaneye kaldırılan işçinin durumu kritik...

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Sakarya İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum ne?

Sakarya'da inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İmam Hatip Lisesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Yeni AKM'nin inşaatında son durum ne?

Taksim'de temeli 10 Şubat 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binası yükseliyor. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü 95 bin 596 metrekare kapalı alanı olan AKM'nin inşaatında sona geliniyor...

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Belediye inşaatında bir işçi ağır yaralandı Haberi

Belediye inşaatında bir işçi ağır yaralandı

İSTANBUL Esenyurt Belediyesi'nin yeni binasının yapımında çalışan bir inşaat işçisi, dün üzerine demirlerin düşmesi sonucu ağır yaralandı. Sendika.org'un haberine göre, ambulansla hastaneye kaldırılan işçinin durumu kritik. Çevredekiler, şirket yetkililerinin kazadan sonra araçlarına binerek apar topar şantiyeden ayrıldığını...