05 / 05 / 2024

Belediyelerin eğitim yardımları

Belediyelerin eğitim yardımları

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı için başvuru tarihi 12 Eylül 2014 Cuma gününe kadar uzatıldı. Peki Beykoz Belediyesi üniversite öğrencisine kaç TL eğitim yardımı yapacak? Beykoz Belediyesi lise ve ilköğretim öğrencisine kaç TL verecek?..

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Devlet yardım kesesini açtı: Erzak gıda, eğitim, yakacak, para yardımı verecek! Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?

Devlet ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal destekte bulunmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafı aracılığıyla sağlanan yardımların detayları merakla sorgulanıyor. 

Para, gıda, eğitim ve yakacak yardımları nereden alınır?

Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan ve yardıma muhtaç bireyler için çeşitli kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, vakıflar ve iş insanları finansal ve sosyal destek sağlıyor. Bu tür yardımlar, özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da işsiz kalan kişilere destek sunuyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı LGS’ye girecek öğrenciler için yapılması gereken detayları paylaştı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran Pazar günü merkezi sınava girecek öğrencilere yardımcı olmak için bir broşür hazırladı. 

e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar bu yardımdan faydalanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı birçok alanda sosyal yardım kampanyaları düzenliyor. Devletin sağladığı sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi birçok alanda yardımlar bulunuyor. Bu sosyal yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Öğrenciler dikkat! MEB kitap ve kırtasiye yardımı alıyor! Bu yardımları hemen alın!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem etkilediği 11 kentteki öğrenciler ile bu bölgeden başka kentlere nakillerini yaptıran öğrencilere 7,5 milyon ders kitabı, 5,5 milyon yardımcı kaynak ile 130 bin kırtasiye setini ulaştırmaya başladıklarını duyurdu.

Bakanlıktan peş peşe yardım haberi! E-Devlet’ten başvuranlara 1300 TL yardım yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir yeni yardım ödemesiyle vatandaşların yüzünü güldürdü. Başvuru koşullarına uyan ve belirlenen süre içerisinde başvurusunu yapan kişiler devletten çeşitli yardımlar alabiliyor.

Eğitim öğretim yardımı kimlere verilir? Eğitim öğretim yardımı ne kadar?

Eğitim öğretim yardımının ne kadar olduğu ve kimlere verildiği merakla araştırılmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

50 Millî Eğitim Uzman Yardımcısı alınıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023!

Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı için 50 kişi alınacak. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olan ilan için kadro dağılımı da belli oldu. Coğrafya branşından Almancaya kadar birçok alanda alım yapılacak. İşte detaylar…

Millî Eğitim Bakanlığı, 450 Eğitim Müfettiş Yardımcısı alımı yapıyor! İşte başvuru şartları ve branş dağılımı!

Millî Eğitim Bakanlığı, 450 Eğitim Müfettiş Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. İşte branş dağılımı ve başvuru şartları…

10 bin 8 TL'ye varan yardım! Başvurular e-Devlet'ten!

Binlerce öğrenciye 10 bin 8 TL'yi bulan eğitim yardımı yapılacak. Başvurular, E-Devlet üzerinden alınırken yardım paraları, uygun görülen bankalar aracılığıyla hesaplara yatırılacak.

MEB 750 eğitim müfettiş yardımcısı başvuruları nasıl yapılır? Eğitim müfettiş yardımcısı başvuru tarihi…

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, yapacağı sözlü ve yazılı sınavın ardından 750 eğitim müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. 160 Türk lirası başvuru ücretinin ödenmesinin ardından 16-27 Mayıs tarihlerinde MEB’in internet sayfasından başvurular alınacak. 

Belediyelerin eğitim yardımları Haberi

Belediyelerin eğitim yardımları

Beykoz Belediyesi Meclisi Eylül ayının son toplantısında ilçedeki 8 bin öğrenciyi ilgilendiren eğitim yardımlarını oyladı. Beykoz Belediyesi Meclisi bu ayın son çalışma toplantısında Meclis Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin başkanlığında 5 Eylül'de bir araya geldi.


Son Başvuru 12 Eylül!  


2014-2015 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak eğitim yardımlarının görüşüldüğü toplantıda eğitim yardımlarının yapılması oy birliğiyle meclisten geçti. Eğitim yardımları için başvuru süresi de meclis kararıyla 12 Eylül 2014 Cuma gününe kadar uzatıldı.


Beykoz Belediyesi eğitim yardımı miktarları!


Beykoz Belediyesi buna göre ilçedeki bin ilköğretim ve ortaokul öğrencisine bir defaya mahsus olmak üzere 250 TL, bin lise öğrencisine 350 TL, bin üniversite öğrencisine de bin beşyüz’er TL eğitim yardımı yapacak.  


Ayrıca 5 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim yılı başında kırtasiye harcamaları için 50’şer...