29 / 04 / 2024

Belgravia Gate metrekare fiyatı

Belgravia Gate metrekare fiyatı

Ant Yapı'nın İngiltere'deki ilk projeleri olan, Belgravia Gate 40 milyon pound yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.

Buckingham Sarayı’nın yeni komşuları Ant Yapı’nın projesine taşınıyor!

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Belgravia Gate tüm hızıyla devam ediyor!

ANT Yapı'nın İngiltere'deki projesi Belgravia Gate, tüm hızıyla devam ediyor. Proje 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedeline sahip.

Londra Belgravia Gate projesinde metrekaresi 50 bin pound!

Ant Yapı, dünya başkentlerinden Londra’nın en lüks semtlerinden Belgravia’da başlattığı mega lüks Belgravia Gate projesinde hızla ilerliyor.

Ant Yapı, Belgravia Gate'de metrekaresi 50 bin Pound'a!

Ant Yapı'nın İngiltere'deki ilk projeleri olan, Belgravia Gate 40 milyon pound yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.

West Gate Ankara iletişim!

Toplam 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazadan oluşan proje 38 bin 840 metrekare arsa üzerine yayılıyor. West Gate Ankara iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0312 241 34 81 olarak belirlendi.

West Gate Ankara fiyat!

West Gate Ankara fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Arsa alanı 38 bin 840 metrekare olarak belirlenen projede 12 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Belgravia Gate Londra'nın teslimleri 2017'de!

Ant Yapı, yurtdışındaki başarılarına uluslarararası bir merkez olan Londra’nın en prestijli yerinde çok lüks ve butik bir konut projesini de ekliyor!

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 214 bin TL'ye 1+1!

ACK Grup imzası ile Sancaktepe’de hayata geçirilmekte olan Gate of Anatolia projesinde 2 bin 850 lira olarak belirlenen metrekare birim fiyatları 30 Temmuz 2015 tarihinde güncellenecek.

ACK Gate of Anatolia'da faizsiz taksitlerle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Projede faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de yapılıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için faiz uygulanmadan ödemeler yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

ACK Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin için fiyatlar metrekare birim bazında 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projede faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2 bin 600 liraya! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projenin ödemelerinde faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Belgravia Gate metrekare fiyatı Haberi

Belgravia Gate metrekare fiyatı

İngiltere'deki ilk projeleri olan, ultra lüks Belgravia Gate, tüm hızıyla devam etmekte. 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedelli proje, Londra’nın en gözde yerleşim yerlerinden Westminster bölgesinde, Belgravia semtinde, soylu bir aile olan Grosvenor’lara ait 19.yüzyıldan kalma bir malikanenin lüks rezidans dairelerine dönüşmesini içeriyor. Projede malikanenin cephesi aynı kalacak şekilde restore edilirken diğer kısımlar yıkılıp yerlerine dinlenme ve spor tesisleri ile otopark alanlarına da sahip olacak modern ve lüks rezidans daireler inşa edilecek. Yenilenen kısımlarda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler yerel mimari geleneği yansıtacak şekilde seçilecek ve bölge korunma kriterlerine tamamen uyulacak. Projenin metrekare satış fiyatı 50.000 Pound’a ulaşıyor. İnce imalatın (fitout) tümüyle Ant Yapı tarafından yapılacağı Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.



Web:www.antyapi.com



EQ...