08 / 07 / 2024

belkikalı kimya firması ravago alosbi

belkikalı kimya firması ravago alosbi

Son 6 ayda 83 firmaya 1 milyon 300 bin metrekare sanayi parselinin tapusunu veren Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne (ALOSBİ) şimdi de Avrupa’nın en eski ve önde gelen plastik işletmelerinden Ravago Group katıldı...

Solvey firması, Cytec'i 5,5 milyar dolara satın alacak!

Kimya endüstrisinde faaliyet gösteren Belçika'nın Solvey firması, ABD'nin Cytec firmasını 5,5 milyar dolara satın alacak.

Kayalar Kimya, Hindistan ve Orta Afrika'da 20 milyon euroluk yatırım hedefliyor!

Kayalar Kimya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kayalar, sektörde Genç, Düfa, Gençnoroo ve Kayalar Hammadde markalarıyla sektörde yer aldıklarım belirterek, temel hedeflerinin 2019 yılında Avrupa'da vernikte bir numara olmak için,büyümek olduğunu duyurdu...

AE ARMA Elektropanç Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına girdi!

AE Arma-Elektropanç, sektörün uluslararası dergisi Engineering News Recordtarafından yayımlanan “Dünyanın En Büyük 250 Müteahhitlik Firması” listesine giriş yaptı. Türkiye’deki 42 müteahhitlik firması arasındaki tek teknik müteahhitlik firması oldu.

250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması bulunuyor!

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması bulunuyor. 61. Hükümetin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firmasının bulunduğunu belirtti.

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması var!

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması bulunuyor, bu sayı ile Türk müteahhitlik firmaları, Çin'in ardından 2. sıradaki yerini korudu" dedi

E-turizmde en büyük Prontotour turizm firması oldu!

Online ticaret sektöründe otoriteler tarafından yakından takip edilen Digitalage dergisinin yaptığı "E-Ticaret Ekosisteminin 50 Büyük Oyuncusu" sıralamasında yer alan tek turizm firması Prontotour oldu.

Türk firması Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev'i ağırladı!

Moskova'da yeni bir şehir kuran Türk firması Rönesans geçtiğimiz günlerde çok önemli bir ismi ağırladı. Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, Rönesans Holding'in inşa ettiği Comcity şantiyesini ziyaret etti.

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

As-El firması inşaat sektöründe lider projelere imza atıyor!

36 senedir başarılı ve istikrarlı bir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı yönetilerek hizmet veren As-El firması, inşaat sektöründe alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege bölgesinde lider projelere imza atıyor...

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Tufan Löngez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Kaan Borucuoğlu yoluna kendi firması IPM Invest ile devam edecek!

Geçmişte bir çok önemli firma içerisinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Kaan Borucuoğlu bundan sonra ki süreçte tamamı kendi öz sermayesi ile kurulmuş olan IPM Invest firması ile Uluslararası pazarlarda gayrimenkul sektörünün içerisinde yol alacak.

Batısöke Çimento, Terazidere Elektrik Üretim firmasını sattı!

Batısöke Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento, Terazidere Elektrik Üretim firmasındaki toplam 1.551.957 adet hissenin tamamını sattı.

Astek Grup Alüminyum firması iftar yemeği verdi!

Mimari ve teknolojiyi bir araya getiren önemli firmalardan olan Astek Grup Alüminyum firması, alüminyum ve inşaat sektöründe tanınmış kişilerin, dost ve arkadaşların hazır bulunduğu Hazal Ocakbaşı tesisinde iftar yemeği verdi...

belkikalı kimya firması ravago alosbi Haberi

belkikalı kimya firması ravago alosbi


Belçikalı grup, Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 210 bin metrekare alanda yatırıma hazırlanıyor.


Son 6 ayda 83 firmaya 1 milyon 300 bin metrekare sanayi parselinin tapusunu veren Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne (ALOSBİ) şimdi de Avrupa’nın en eski ve önde gelen plastik işletmelerinden Ravago Group katıldı. 1961’de Belçika’da kurulan Ravago, ALOSBİ bünyesindeki Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 210 bin metrekare alanda yatırıma hazırlanıyor.


Ravago Group, ALOSBİ’de 40 bin metrekare alan üzerine kurulu Eastchem Kimyasal Endüstri İmalat Ticaret ve Sanayi A.Ş.’yi bünyesine dahil ettikten sonra Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde 170 bin metrekare ilave sanayi parseli alarak toplam alanını 210 bin metrekareye çıkarttı.


Toplam 50 ülkede faaliyetlerini sürdüren Ravago’nun 3 binden fazla çalışanı ve 10 milyar Euro’nun üzerinde yıllık cirosu bulunuyor. Plastik...