04 / 05 / 2024

Bellona TV Koltuk Mağaza

Bellona TV Koltuk Mağaza

Ev modasının öncüsü Bellona, TV koltuklarında indirim kampanyası başlattı

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Bellona dev kampanyasını duyurdu! Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bellona "Yıl Biter, Bellona'da Fırsatlar Bitmez!" adı altında indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Peki Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bellona’dan yüzde 15’e varan indirim! Bellona 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evini yenilemek isteyenler, yeni ev kuranlar uygun fiyatlı mobilya arıyorsanız Bellona’nın yüzde 15’e varan indirimli koltuk takımları, televizyon sehpaları, yatak odası takımları şu an satışta. Birçok farklı model ve üründe indirimli fiyatlar sizi bekliyor..

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca tepesinde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 225 metreye kadar ulaşarak betonarme yapısını tamamladı.

Yaşam alanlarına değer katacak bir tasarım; Angel Koltuk!

Angel Koltuk, yaşam alanlarında farklı bir atmosfer yaratmak için oldukça iddialı. Yalın ve minimal tarzıyla soft bir tavır sergilerken tasarımındaki kreatif dokunuşları ile şaşırtıcı bir şıklık sunuyor.

Çamlıca TV Radyo Kulesi antenini bekliyor!

Yapımı tamamlandığında Paris’in simgesi haline gelen Eyfel Kulesi’nden daha yüksek olacak olan Çamlıca Tv kulesinin tamamlanması için sadece anten kısmı kaldı.

Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Çamlıca Tepesi'nde inşaatı süren, tamamlandığında 365,5 metre olacak radyo-TV kulesinin 200 metrelik bölümü bitti.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında 165 metre uzunluğundaki çelik konstrüksiyon son bölümünün yapımına başlandı.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

Mobilyaya ÖTV indirimi dopingi!

İrfan Home Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, mobilya sektörüne sağlanan ÖTV ve KDV indiriminin sektörde satışları yüzde 30 oranında artırdığını dile getirdi.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nden sonra İstanbul'a ikinci kule geliyor!

Çamlıca TV Radyo Kulesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'da ikinci bir kule daha yapılacağını açıkladı...

Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin bir taraftan testler yürüyor, bir taraftan kademelendirdikçe yeni işler yapıyoruz. Öngörümüz, bu sene içinde kesinlikle bitirip hizmete sunmak" dedi.

Bellona TV Koltuk Mağaza Haberi

Bellona TV Koltuk Mağaza

Ağustos ayına özel ve spor gündeminin de yoğun olduğu bir dönemde başlatılan kampanya kapsamında sunulan bu TV koltukları, gerek lig maçları gerekse olimpiyatları televizyon karşısında izlemek isteyenlerin ilk tercihi olacak. 

Ergonomisi, rahatlığı ve şıklığı ortak özellikleri olan dört farklı TV koltukları, indirim kampanyasında 199.20 TL - 699 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Özel indirim avantajlarıyla sunulan Rio, King, Refleks ve Pandora TV koltuklarının yanı sıra; kampanya kapsamındaki Palmo sandalyeler 59.40 TL, Palmo çocuk sandalyeleri de 29.40 TL gibi çok uygun fiyatlara sahip.


Krem, açık kahve ve koyu kahve olmak üzere üç ayrı renkte sunulan Rio TV Koltuğu’nun ayarlanabilir özelliği sayesinde sırt kısmı geriye doğru yatarken, ayakucu pufu ise koltuğun konforunu tamamlayan önemli bir...