05 / 07 / 2024

Belsa Otoparkı yeni dönem

Belsa Otoparkı yeni dönem

Belsa Plaza altındaki kapalı otoparkı 20 yıl işleten Öztorunlar Firması, İzmit Belediyesi’nin ihalesini kazanan yeni işletmeciye tesisi devretti. Bu sabahtan itibaren Belsa Plaza Otoparkı’nın işetmecisi değişmiş oldu.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

Yeni yapılarda otopark zorunluluğu ne olacak?

Kentsel dönüşüm ile yeni yapılacak olan binalarda otoparkların ne olacağı merak konusu ne oldu. Olaycom.'dan Günay Yumruktay  bugünkü köşe yazısında otopark zorunluluğunu kaleme aldı.

Yeni binaların yapımında tüm sorunlar çözülüyor!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri firmasının sahibi kentsel dönüşüm uzmanı Tolga Şahlıoğlu, 30 Haziran 2020 tarihine ertelenen yeni otopark yönetmeliğinin bir kez daha ertelenerek 31 aralık 2020 tarihinde yürürlüğe girmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Müteahhitlerin otopark yönetmeliği tarih talebini bakanlığa sunacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeni inşa edilecek binalara otopark zorunluluğunun 31 Mart'ta yürürlüğe girecek olması sebebiyle kentteki müteahhitler yürürlük süresinin uzatılması talebiyle Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne geldi…

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Üsküdar'daki 4 mahalleye otopark müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı. Türkmen, ''Acıbadem, Bulgurlu Mahallesi, Selimiye Stadı'nın altına bir otopark düşünüyoruz. Çengelköy'de bir otopark projemiz var'' diye konuştu.

İnşaat sektöründe Otopark Yönetmeliği endişesi!

İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, 30 Haziran 2019'da yürürlüğe girmesi beklenen yeni otopark yönetmeliğinin inşaat sektörünü zora sokacağını ileri sürdü.

Otopark yönetmeliğinde yeni düzenleme!

15 Eylül'de yürürlüğe giren yeni Otopark Yönetmeliği'nde düzenleme yapıldı. Düzenlemede yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten sonra yapılan yapı ruhsatı başvurularında önceki yönetmeliğe göre uygulama yapılmasını talep etme hakkı da tanındı...

Belsa Otoparkı yeni dönem Haberi

Belsa Otoparkı yeni dönem


Belsa Plaza altındaki kapalı otoparkı 20 yıl işleten Öztorunlar Firması, İzmit Belediyesi’nin ihalesini kazanan yeni işletmeciye tesisi devretti. Bu sabahtan itibaren Belsa Plaza Otoparkı’nın işetmecisi değişmiş oldu.



ÜÇ YIL AYPARK

İzmit Belediyesi’nin Belsa Plaza kiralama ihalesinde Ömer Yavuz’un sahibi olduğu Aypark firması, aylık 158.100 TL’lik kira teklifi ile işletmeyi üstlenmişti. Aypark ekibi, bu sabahtan itibaren otopark işletmesini devraldı. Şirketin 3 yıllık kira tutarı olan 6 milyon 495 bin TL’yi (KDV) dahil İzmit Belediyesi’ne peşin yatırdığı öğrenildi. Belsa Otoparkı’nda personel sayısı 20’den, 23’e yükseldi. Otoparkın bütün  sistemleri, kameraları da yenilenecek.


Özgür...