05 / 05 / 2024

bema avcılar konutları satılık

bema avcılar konutları satılık

Be-Ma İnşaat'ın 1.500 konut inşa edeceği Avcılar projesinin ilk görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. Be-Ma İnşaat Avcılar projesinin 2014 Mart veya Nisan ayında satışa sunulması hedefleniyor...

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

3S Firuze Konakları Avcılar fiyat tablosu!

3S Kale Holding imzası taşıyan 3S Firuze Konakları projesi İstanbul Avcılar Firuzköy Bulvarı'nda inşa ediliyor. Projede konutların yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor...

TOKİ'den Avcılar'a ucuz konut geliyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Avcılar İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret etti. Kaynarca burada Dernek Başkanı Necdet Kömeçoğlu ile birlikte, TOKİ'nin yeni yapılacak konutlarının emekliler için yüzde 25’i indirimli olacağı müjdesini verdi.

Avcılar Göl Panorama Evleri güncel fiyat 2017!

BeMa İnşaat tarafından inşa edilen Göl Panorama Evleri projesinde toplamda 1.431 daire ve 40 dükkan bulunuyor. Avcılar Göl Panorama Evleri güncel fiyat 2017...

Avcılar Bizim Evler 6 ev fiyatları!

Avcılar Bizim Evler 6 ev fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İhlas Yapı imzası ile yükselen proje 414 bin 210 metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları!

Kura yöntemiyle satışa sunulan Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Avcılar Ispartakule Konutları ne zaman teslim?

Kura çekilişinin 12 Temmuz günü yapılacağı projenin son başvuru tarihi 3 Temmuuz olarak belirlendi. Peki Avcılar Ispartakule Konutları ne zaman teslim?

Avcılar Ispartakule Konutları satış ofisi!

Avcılar Ispartakule Konutları satış ofisi ile 0216 579 15 15 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz. Son başvuru tarihi 3 Temmuz olan projede 1.849 daire bulunuyor.

Avcılar Bizim Evler 6 satış ofisi!

Avcılar Bizim Evler 6 satış ofisi telefon numarası 0212 405 10 00 olarak belirlendi. Teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede konutların büyüklükleri 116 metrekareden başlıyor.

Avcılar İnşaat çıtasını yükseltiyor!

25 yıl önce Hikmet Avcı tarafından kurulan Avcılar inşaat, her geçen gün çıtasını yükseltiyor. Bugün idris Avcı başkanlığında başarılı projeleri hayata geçiren şirket, Bornova ve Bayraklı'daki konutlarıyla göz dolduruyor.

bema avcılar konutları satılık Haberi

bema avcılar konutları satılık


Be-Ma İnşaat, Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık ihalesinde 523 milyon TL'ye satın aldığı 90 dönümlük arsa üzerinde 1.500 konut inşa edecek. Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde konutların yanı sıra ofis ve ticari birimler de yer alıyor.


TEM otoyolu üzerinde yükselecek olan Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde ofisler cadde tarafında bakacak konumda yer alacak. Yüzde 10'u ticari alana ayrılan Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde ticari birimler blokların altında olacak.


Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konut seçenekleri sunuluyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin çoğunlukta olacağı Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde 1+1 daireler için ayrı blok olacak.


Be-Ma İnşaat Avcılar'da satışların Mart - Nisan 2014 tarihinde başlaması hedefleniyor. Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde konut teslimlerinin inşaat çalışmaları başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Toplam inşaat alanı 150...