28 / 04 / 2024

benevre beytepe projesi

benevre beytepe projesi

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Benevre Beytepe 30 Ağustos'ta teslim edilecek!

Benevre Beytepe projesi, 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Projede heemen tapu teslimi yapılırken, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunuyor.

Benevre Beytepe, rezidans kavramını üst boyuta taşıyor!

Başkentlilerin konut anlayışının değiştiğini söyleyen Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “ Artık villada, apartmanda yaşamaktan vazgeçmiş ve rezidans hayatını yaşamak isteyen bir kesim var” dedi.

Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak!

Anahtar teslim için gün sayan Benevre Beytepe projesi, sunduğu sosyal donatı alanları ile de fark yaratmaya devam ediyor. Konseptinde bulundurduğu bir çok yaşam alanını da ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak.

Benevre Beytepe'de teslime son 8 ay!

Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyledi.

Memduh Türkoğlu: Benevre ile bu yıl çok kazanacaksınız!

Benevre Beytepe projesi teslim için gün sayıyor. Projenin, Ağustos ayında teslim edileceğinin vurgusunu yapan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Benevre ile bu yıl çok kazanacaksınız” dedi.

Konut faiz oranlarında ikinci indirim dalgası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra, Başbakan Binali Yıldırım'ın bankacılara yaptığı çağrı karşılık buldu ve bankalar ikinci indirim hamlesi yaptı. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Konut satışlarının ilerleyen günlerde yüzde 10-30 oranında artmasını bekliyoruz” dedi.

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.

Benevre Beytepe 26 renge boyanacak!

Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Memduh Türkoğlu: Ev almak için doğru zaman!

Konutta kredi kullanım oranının artması va faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesiyle, emlak sektörü canlandı. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bu gelişmelere dikkat çekerek, “Ev almanın şu an tam zamanı” dedi.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Benevre Beytepe 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Elbiz İnşaat imzasıyla yükselen Benevre Beytepe projesi 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ve hemen tapu olanağı ile erişilebilir kolaylıklar sağlanıyor.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Aslankan Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkentte 496 konutluk yeni proje!

220 milyon TL'ye mal olacak Aslankan Beytepe projesinin inşaatı resmen başlıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde 496 konut yer alıyor.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Avend Beytepe'nin lansmanı yapıldı!

“Daha iyi bir yaşam düşünüyorum; Öyleyse Avend Beytepe” sloganı ile yola çıkan Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organizasyon ile lansmanı yapıldı. 

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

benevre beytepe projesi Haberi

benevre beytepe projesi

İnşaat sektöründe 30. Yılını tamamlayan ve güvenirliliği ile fark yaratan Elbiz İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen Benevre Beytepe projesi, anahtar teslim için gün sayıyor. Benevre Beytepe’nin sunduğu imkânlar ile konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyleyen Memduh Türkoğlu “Benevre Beytepe projesinin 01.09.2015 tarihinde ruhsatı alındı. 30.08.2017 tarihinde anahtar teslimi yapacağız, iki yıl gibi kısa sürede tamamlanan inşaat süreciyle projemiz hızı ile yatırım değerini ortaya koymaktadır. Projemiz hemen tapu ve Halk bankası garantörlüğünde uygun faiz oranları ile satışlarına hızla devam etmektedir. Ankara’da ilk ve tek sunduğumuz kira ve aidat garantisi imkânı da konut sahibi olacak vatandaşlarımızın geleceğe olan yatırımlarını güçlendirecektir” açıklamasında bulundu.


‘Hem yatırım hem de oturum için büyük fırsat’

Konseptinde bulundurduğu birçok yaşam alanını ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe,...