28 / 04 / 2024

Benevre Beytepe teslim

Benevre Beytepe teslim

Elbiz İnşaat Garantisi imzasıyla hayata geçirilen ve teslime sayılı günler kalan Benevre Beytepe Projesi'nde etkinliklerle canlı tutuluyor.

Benevre Beytepe'de teslime son 8 ay!

Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyledi.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinatla!

Duru Beytepe projesi 2020 yılının Nisan ayında teslim edilecek. Yüzde 5 peşinat ile ödemelerin yapılacağı Duru Beytepe'de konforlu bir yaşam doğanın duru güzelliğiyle sunuluyor. 

Duru Beytepe Nisan 2020'de teslim!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de inşa ettikleri Duru Beytepe projesi'nin teslimlerinin Nisan 2020'de gerçekleşeceğini söyledi.

Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay!

2016 yılında başlayan ve Haziran 2018'de teslim edilecek Ankara'daki Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay...

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

MiaVita Beytepe 2018'de teslim edilecek!

MiaVita Beytepe projesi ile konut sektörüne giriş yaptıklarını belirten MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz “2018 yılında projemizi teslim edeceğiz” dedi.

Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

25 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Çankaya Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla inşa ediliyor. Peki Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Elit Manzara projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017...

Benevre Beytepe Projesi'nde etkinlik zamanı!

Elbiz İnşaat Garantisi imzasıyla hayata geçirilen ve teslime sayılı günler kalan Benevre Beytepe Projesi'nde etkinliklerle canlı tutuluyor.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Ev satın alırken dikkatli olun!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alacak olan vatandaşlara önerilerde bulundu. Türkoğlu “ Evi satın alırken sadece iç ve dış görüntüsüne bakılmamalı” diye konuştu.

Benevre Beytepe'de ayrıcalığı hissedeceğiniz 10 detay!

Benevre Beytepe projesi Ağustos 2017’de teslim edilecek. Benevre Beytepe projesini 10 adımda incelemeye ne dersiniz?

Benevre Beytepe teslim Haberi

Benevre Beytepe teslim

Konseptinde bulundurduğu birçok yaşam alanını ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak. Kitap okuma alışkanlığından, müzik tutkusuna kadar her alanı bünyesinde bulunduracak olan proje sayesinde, spor yapmanın ve oyun oynamanın da keyfini yaşayacaksınız. Sunulan bu sosyal alanlar sayesinde, dar vakitlerde hayatın koşuşturmacası içinde rahat bir nefes almak, geniş sosyal alanlarda kaliteli zamanlar geçirmenin mümkün olacağını belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Kullanıcılarımıza kaliteli, her anlamda ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir projeyi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Projemizin bünyesinde bulunan sosyal alanlar sayesinde birçok ayrıcalığı bir çatı altında yaşama fırsatı yaşayacaksınız'' dedi.


Benevre Summer Fest 

Spor yapmanın bir ayrıcalık olmadığının günlük rutin içinde yer almasını gerektiğinin bilincinde olan ve buna istinaden projesinde buna da yer veren Benevre Beytepe yazın gelişini...