18 / 05 / 2024

Bengü Tutak

Bengü Tutak

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Sorumlusu olarak çalışan , 28 Şubat'ta görevinden ayrıldı. 

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

Türkiye'nin dev projeleri peş peşe hizmete alınıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'ndan sonra Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu'nun 70 kilometrelik kısmının bu hafta içinde hizmete alınması hedefleniyor.

TOKİ Ağrı Tutak 2022 Projesi sizleri bekliyor! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçen hafta Çarşamba günü alınmaya başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütünü dahilinde Ağrı’da yeni projeleri hayata sokacak. İşte detaylar…

TOKİ Ağrı Tutak’ta 240 taksitle ucuz konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün açıkladığı Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Başvuran herkese ucuz konut fırsatı sağlanan projede 240 ay vade ile ev sahibi olabilmek mümkün.

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kağıthane’de  Bengül Özyolcu  tarafından kuruldu.

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kağıthane’de Bengül Özyolcu tarafından kuruldu.

Bengü Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bengü Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sekmen tarafından kuruldu.

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten İbişhükçü ve Zeki İbişhükçü tarafından kuruldu.

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Hermes Meyer Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Meyer Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Talay Örkmez tarafından kuruldu.

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Duranlar ve Erdem Duranlar ortaklığında kuruldu. 

Bengü Tutak Haberi

Bengü Tutak

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri bölümü hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'da daha önce Yatırımcı İlişkileri Sorumlusu olarak çalışan Bengü Tutak, 28 Şubat 2018 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Akiş GYO bünyesinde tam zamanlı olarak çalışan Sercan Uzun 1 Mart 2018 tarihi itibarıyla Yatırımcı İlişkileri, Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 


Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizde daha önce Yatırımcı İlişkileri Sorumlusu olarak çalışan Sayın Bengü Tutak, 28 Şubat 2018 tarihi itibarıyla görevinden ayrılmıştır. 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesi uyarınca, şirketimiz bünyesinde tam zamanlı olarak çalışan ve aşağıda lisans bilgileri verilen Sayın Sercan Uzun 1 Mart 2018 tarihi itibarıyla Yatırımcı İlişkileri, Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir.

Yatırımcı İlişkileri,...