02 / 05 / 2024

Bent Sanayi İnşaat adres 

Bent Sanayi İnşaat adres 

Bent Sanayi İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şenol Kaya ve Çağrı Deniz Üçüncü ortaklığında kuruldu.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cemal Altınbaş tarafından kuruldu.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Çağlar Demiral tarafından kuruldu.

Bent Sanayi İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bent Sanayi İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şenol Kaya ve Çağrı Deniz Üçüncü ortaklığında kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Nest Sanayi İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Nest Sanayi İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Universalacar Sanayi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universalacar Sanayi İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahan tarafından kuruldu. 

Bent Sanayi İnşaat adres  Haberi

Bent Sanayi İnşaat adres 

Bent Sanayi İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şenol Kaya ve Çağrı Deniz Üçüncü ortaklığında kuruldu.

Bent Sanayi İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi konusu:
1- İNŞAAT a- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, Türkiye Cumhuriyeti devlet bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların kamu iktisadi teşekkülleri kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurtiçinde ve yurtdışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon, işlerinin yeniden veya onarım ihalelerine katılmak, teklif vermek. Her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajlar ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...