11 / 05 / 2024

benzin fiyatları abd

benzin fiyatları abd

ABD'de benzin fiyatlarının son yılların en yüksek seviyesi kabul edilen 5 doları görmesi Washington'ın federal benzin yasasını gözden geçirmesine neden oldu. Biden, benzinde uygulanan vergileri kaldırmayı gündeme aldı. Başkanın son kararı hafta sonunda açıklanacak

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları (30 Nisan 2024 fiyatları)

30 Nisan 2024 motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda belirtilen  rakamlarda bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

2021'de 7 TL olan benzin şimdi 45 TL! Ev kiraları neden hala 2 bin TL? 

Binlerce ev sahibi yüzde 25 kira zammı sınırı sebebiyle mağdur durumda. Bir ev sahibi 2021 yılı ile şimdiki benzin fiyatlarını karşılaştırdı ve 'Bu enflasyonun sorumlusu ev sahipleri mi?' dedi. İşte ayrıntılar...

Akaryakıt fiyatlarına okkalı zam geldi! Benzin fiyatları motorini solladı!

Sürücülerin gündeminden düşmeyen Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısı itibarıyla bir zam daha yapıldı. Söz konusu zamla birlikte benzinin litre fiyatı 1 lira 34 kuruş artarken, motorinin litre fiyatı ise 1 lira 11 kuruş arttı.

Seçimden sonra benzin fiyatları ve motorin fiyatları katlanacak: Akaryakıt fiyatları 50 TL'yi aşabilir! Zamlar kapıda!

'Seçim sonrasında benzin ve motorin fiyatları ne olacak?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Ekonomist Remzi Özdemir, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

14 Şubat Çarşamba altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından düşüşe geçti. Altın fiyatları son ili ayın en düşük seviyelerini test etti. Peki  14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Şubat 2024 altın bilezik fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Konut kira fiyatları ABD'yi de vurdu: 650 bin kişi sokakta yaşıyor!

ABD'de evsizlerin sayısının yüzde 12 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı aktarıldı. Veilere göre 650 bin kişi sokakta yaşıyor.

Akaryakıt fiyatlarına art arda üçüncü indirim! Tabelalar peş peşe değişti! İşte 10 Aralık motorin ve benzin fiyatları...

Akaryakıt indirimleri peş peşe geldi. Brent petrol fiyatındaki gerilemeden sonra akaryakıt fiyatlarına indirim haberleri geldi. Peki, benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rekor artık çok uzak değil! İslam Memiş açıkladı

Jeopolitik risklerle atak üstüne atak yapan altın fiyatları ABD'den gelen istihdam verileriyle yeniden fırladı. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın Kapalı Çarşı'da rekora koştu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım için seviyeyi açıkladı.

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Peş peşe zam gelmişti! Resmen düğmeye basıldı!

Akaryakıta gelen peş peşe zamların ardından araç sahipleri resmen depolarını dolduramaz hale gelmişti. Hâlihazırda 34 TL’ye dayanan benzin fiyatları nedeniyle vatandaşlar indirim haberi beklerken güzel haber Garanti BBWA’dan geldi.

benzin fiyatları abd Haberi

benzin fiyatları abd

ABD'de benzin fiyatları geçtiğimiz günlerde yeni rekorunu kırdı bir galon benzin 5 dolar oldu. Benzinde yaşanan artışlar ülkede son yıllarda görülen en yüksek fiyat olarak kayıtlara geçti. Bir galon litreyle ölçüldüğünde 3,8 litreye denk geliyor.

Amerikan Otomobil Birliği (AAA) verilerine göre, ülkede benzinin ortalama fiyatı geçen yıla kıyasla yüzde 60'ın üzerinde artış gösterdi.

Ortalama benzin fiyatı aylık bazda yaklaşık yüzde 14 artarken, benzin fiyatındaki haftalık artış yüzde 4'ü buldu.

KALİFORNİYA'DA 6 DOLAR 43 CENT OLDU

Bölgelere göre farklılık gösteren benzin fiyatları, Kaliforniya eyaletinde 6,43 dolara yükseldi.

Benzin fiyatlarında Kaliforniya'yı, 5,64 dolar ile Nevada, 5,56 dolar ile Alaska ve Illinois, 5,54 dolar ile Washington takip etti.

Ülkenin 21 eyaleti ile başkent Washington DC'de benzinin ortalama fiyatı 5 doların üzerinde kaydedildi.

ABD'de benzin fiyatları, son 8 haftada istikrarlı bir şekilde yükseliş göstererek rekor üstüne rekor kırmıştı.

Benzin fiyatlarındaki artışta,...