30 / 04 / 2024

BeoLab 15 satışları

BeoLab 15 satışları

Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen, minimalist estetik tasarım ile olağanüstü sesi bir arada buluşturduğu, sesin gizlenebilen kahramanları BeoLab 15 ve 16’yı Türkiye’de satışa sunuyor.

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Tasarruf finansman sektörü konut satışlarında ‘baraj’ engeline takılıyor!

Yaklaşık 2 yıl önce BDDK denetimine giren tasarruf finansman sektörü konut satışlarının yüzde 15’ini finanse ediyor. Sistemde en fazla 1 milyon liralık tasarruf imkanının verildiğini belirten sektör yetkilileri, bu rakamın güncellenerek 10 milyon liraya çıkarılmasını talep ediyor.

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Konut fiyatları yıllık olarak arttı! Satışlar neden geriledi?

Vatandaşın konut alma hayalleri neredeyse suya düşerken piyasadaki alıcılar yatırımcılar ya da yabancılar oldu. Ekonomistler, konut fiyatlarını, yüzde 15'e varan yabancı satışlarının katladığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Metaverse'de ikinci el arsa satışları başladı!

Metaverse sanal evreninde arsa satışlarında patlama yaşanırken, platformda ikinci el piyasası da ortaya çıktı. Metaverse’de 15 bini İstanbul’da olmak üzere Türkiye genelinde 30 bin arsanın satışı yapıldı.

Konut satışları Şubat’ta yükselişe geçti!

TÜİK tarafından açıklanan konut satışları istatistik rakamlarına göre; konut satışları Şubat ayında yüze 15 artış kaydetti. 

Konut satışlarında toparlanma başladı!

Pandemiye rağmen 2020 yılını rekorla kapatan konut satışları 2021 yılına 70 bin satışla başladı. Şubat ayında ise 81 bin 222 konut satışı yapılarak yüzde 15 artış kaydedildi.

Konuta talep artacak! Satışlar 2019'u geride bırakacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, konut sektörüne ilişkin "Düşük faiz oranının devam etmesi durumunda, konut satışları yıl sonunda rahatlıkla 2019 yılının yüzde 15-20 üzerine çıkacaktır" dedi...

Salihli’de konut satışları yüzde 15 arttı!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın inşaat sektörü temsilcilileri ile gerçekleştirdiği anket sonucuna göre bankaların yüzde 0.64’lük faiz uygulanan kredileriyle konut satışları yüzde 15 ile yüzde 50 arasında yükseldi.

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

Markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 71.15’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

Rusya'da konut satışları yüzde 15 düşebilir!

Siberbank Başkan yardımcısı Bessonov, Rusya'da azalan talep sonucunda  konut satışlarının yüzde 15 civarında düşebileceğini dile getirdi.

ABD'de yeni konut satışları Mart ayında yüzde 15,4 azaldı!

ABD'de yeni konut satışları, Mart ayında yüzde 15,4 azalışla 627 bine geriledi ve beklentinin üzerinde düşüş gösterdi

BeoLab 15 satışları Haberi

BeoLab 15 satışları

Ev ve ofislerinde çarpıcı sesi duvar ve tavana gizlemek isteyen müzik tutkunları için geliştirilen yeni ürünler, zarif tasarımları, esnek yerleştirme seçenekleri ve güçlü ses teknolojisi ile müzik deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyacak.

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemi üreticisi Bang & Olufsen, müzik tutkunlarını eşi benzeri bulunmayan mühendislik harikası ses sistemleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ev ve ofislerinde yüksek kalitede ses deneyimini hoparlörlerini gizleyerek yaşamak isteyenler için Bang & Olufsen mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen BeoLab 15 ve 16, kullanıcı isteğine göre duvara veya tavana gömülebiliyor.


AKUSTİĞİYLE ÖN PLANA ÇIKIYOR

Audi, Mercedes, Aston Martin ve BMW için geliştirdikleri kompakt ses sistemlerinde yakaladıkları başarıdan sonra, ev, ofis, otel ve yat sahiplerinden gelen istek üzerine BeoLab 15 ve 16’yı geliştirdiklerini belirten Bang &...