19 / 05 / 2024

Bereke Yatırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bereke Yatırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bereke Yatırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atila Kurama, Burak Kurama, Nehad Mohammed tarafından 6 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Ber Proje Yatırım İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Proje Yatırım İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Şevket Songültekin tarafından kuruldu.

Tez Madencilik Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tez Madencilik Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aygün ve Bülent Bıyıklı ortaklığında kuruldu.

Hitaş Yatırım Enerji İnşaat Madencilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hitaş Yatırım Enerji İnşaat Madencilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Han tarafından kuruldu. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Yurt dışına 324 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapıldı!

Yurt içi yerleşiklerce en fazla yatırım yapılan sektörler 561 milyon dolarla "madencilik ve taşocakçılığı", 379 milyon dolarla "elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme", 324 milyon dolarla "gayrimenkul" şeklinde sıralandı

Pi Yatırım Gayrimenkul Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Yatırım Gayrimenkul Madencilik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bakar ve Halis Çoban ortaklığında kuruldu. 

A7 Yapı Yatırım İnşaat Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A7 Yapı Yatırım İnşaat Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fevzi Şahin tarafından Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KS Resources Yatırım Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Mustafa Sabuncuoğlu imzasıyla kuruldu.

Uzakdoğu Yatırım İnşaat Turizm Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uzakdoğu Yatırım İnşaat Turizm Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 180 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Galaksi Yatırım Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Galaksi Yatırım Madencilik Anonim Şirketi, Semra Akyol Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maltepe, Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi 'nde kuruldu.

Yabancı yatırımın yüzde 33'ünü enerjiye aktardı!

Bu yılın ilk yarısında Türkiye'ye yapılan 4 milyar 356 milyon dolarlık yabancı yatırımın 1 milyar 460 milyon doları enerji ve madencilik sektöründe gerçekleşti.

Enta Yatırım İnşaat Madencilik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enta Yatırım İnşaat Madencilik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi; Gökhan Avni Laçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ömer Gür Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile Şile'de 9 Haziran'da kuruldu.

Çavuşoğlu Madencilik Dayanıklı Tüketim Malları Yatırım Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Madencilik Dayanıklı Tüketim Malları Yatırım Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Çavuş tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu.

Bereke Yatırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Bereke Yatırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bereke Yatırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atila Kurama, Burak Kurama, Nehad Mohammed tarafından 6 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Bereke Yatırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Bereke Yatırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Poligon Caddesi, Buyaka 2 Sitesi, No:8 Blok:3...