15 / 05 / 2024

bergama otelleri

bergama otelleri

2014'de "UNESCO Dünya Mirası Listesi"ne giren Bergama'daki 1 müze ve 3 ören yerinin ziyaretçi sayısı ise büyük artış gösterdi. Bergama'daki Bazilika yüzde 298'lik oranla ziyaretçi sayısını en fazla artıran örenyeri oldu.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Bergama Belediyesi'nden 7.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bergama Belediyesi, Zafer Mahallesi Ilıcacivarı Mahallesi'nde bulunan arsayı ihale ile satıyor. İhale 2 Mart'ta gerçekleşecek..

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Bergama İsmailli Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama İlçesi, İsmailli Mahallesi sınırları içerisinde Güneş Enerji Santraline ilişkin hazırlanan imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Bergama Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama ilçesine bağlı Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş Enerji Santralleri amacıyla hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Bergama Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama İlçesi, Ahmetbeyler Mahallesi'nde yapılacak olan Güneş Enerji Santrali'nin imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Bergama'ya 4 yıllık fakülte kurulması talebi!

Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu ziyareti sırasında Bergama’ya 4 yıllık fakülte kurulması isteğinde bulunuldu.

Bergama Bedesteni restore edilecek!

Bergama’nın değerlerini tek tek gün yüzüne çıkarmaya devam eden Bergama Belediyesi, tarihi arasta çarşısı içerisinde yer alan Bergama Bedestenini restore ederek turizme kazandıracak.

İzmir Bergama Bedesteni restore edilecek!

İzmir Bergama Belediyesi tarafından tarihi arasta çarşısı içerisinde yer alan Bergama Bedesteni restore edilecek. 16. yüzyıla ait olduğu tahmin edilen bina turizme kazandırılacak.

Bergama yeni mezbahasına kavuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay faaliyeti durdurulan Bergama Mezbahası'nı iyileştirme çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamladı ve yeniden hizmete açtı.

bergama otelleri Haberi

bergama otelleri

Bergama'da turist bereketi İzmir turizminde yaşanan durağanlığa karşın, Bergama'daki müze ve ören yerleri ziyaretçi sayısını artırdı. Geçen yıl İzmir'deki müze ve ören yerlerini ziyaret edenlerin sayısı 2013'e kıyasla sadece binde 2 oranında arttı. 


2014'de "UNESCO Dünya Mirası Listesi"ne giren Bergama'daki 1 müze ve 3 ören yerinin ziyaretçi sayısı ise büyük artış gösterdi. Bergama'daki Bazilika yüzde 298'lik oranla ziyaretçi sayısını en fazla artıran örenyeri oldu. 

Türkiye'de...