25 / 07 / 2024

Bergama yeni mezbaha

Bergama yeni mezbaha

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay faaliyeti durdurulan Bergama Mezbahası'nı iyileştirme çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamladı ve yeniden hizmete açtı.

9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlandı. TOKİ, 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den o ile yeni millet bahçesi müjdesi!

81 ilde yeni millet bahçeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

TOKİ İzmir Bergama 2020 projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama'da 274 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İzmir Bergama'ya 274 yeni konut!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bergama Belediyesi'nden 2020'de imar harcında indirim!

Yeni yılın ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Bergama Belediyesi, yeni yıla müjdeli haberlerle başladı.

Hatay Dörtyol'a yeni mezbaha!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğluü büyükşehir belediyesinin Dörtyol ilçesinde hayata geçirdiği mezbahanın inşaatını denetledi.

İzmir Menemen'e yeni mezbaha inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Türkelli'de kurulacak Avrupa Birliği standartlarındaki modern mezbahanın proje çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Bergama yeni mezbahasına kavuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay faaliyeti durdurulan Bergama Mezbahası'nı iyileştirme çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamladı ve yeniden hizmete açtı.

İzmir Bergama’ya yeni köprü geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama’da 2.2 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni taşıt köprüsü yaz aylarında hizmete girecek.

Bergama yeni mezbaha Haberi

Bergama yeni mezbaha


16 Ocak'ta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından faaliyetleri durdurulan Bergama Mezbahası, Büyükşehir Belediyesi'nin 1 aydan kısa bir sürede tamamladığı iyileştirme çalışmalarının ardından yeniden hizmete girdi. Bergama ve yakın çevresine hizmet verecek "onay belgesi" olan başka bir mezbaha bulunmaması nedeniyle soruna hızlı bir çözüm arayan giren Büyükşehir Belediyesi, belirlenen eksikleri çok kısa süre içinde tamamladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından tesise iki adet hijyen bariyeri kuruldu. Bıçak stelizatörü ve lavabolar alındı ve montajı tamamlanarak kesim kanalına bağlantıları yapıldı. Alet ve ekipmanlar için dezenfeksiyon odaları oluşturuldu. Sakatat odalarında temiz ve kirli alan geçişini engellemek için revizyon yapıldı. Personel için yeni soyunma odası inşa edildi. Son o larak da sevkiyat rampaları düzenlendi.


İzmir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 14 Şubat günü yaptığı denetimlerin...