05 / 05 / 2024

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Kimin

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Kimin

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İlknur Can tarafından 19 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Pexa Altyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pexa Altyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bor tarafından kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Katran tarafından kuruldu.

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Ramazan Atakur tarafından kuruldu.

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karaman tarafından kuruldu.

Byy Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byy Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Gezer tarafından kuruldu.

Avrupa Altyapı Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Altyapı Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karkın tarafından kuruldu.

Zeren Altyapı Hafriyat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeren Altyapı Hafriyat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile  Emrah Aşgenaz ve Muhammed Aşgenaz ortaklığında kuruldu.

Net Altyapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

xNet Altyapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetşah Uğurlu tarafından kuruldu.

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Kimin Haberi

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Kimin

Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 19 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İlknur Can tarafından kuruldu. 


Berin Mühendislik Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) MÜHENDISLIK VE ALTYAPI a) Yurt içinde ve yurt dısında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, genel altyapı isleri; Fiber optik, aydınlatma, elektrik, dogalgaz, içme suyu, kanalizasyon ,karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi insaatlarını yapmak. b) Sirket yurt içi ve yurt dısı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik insaat taahhüdünde bulunabilir....