07 / 07 / 2024

Berjer Kurçenli

Berjer Kurçenli

Düşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gençmazlumo, Berjer Kurçenli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

ERT Kurşun Metal İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERT Kurşun Metal İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan İşmarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Dersan S6B Blok Sokak'ta kuruldu.

Aydın Kurşunlu Manastırı 2016'da restore edilecek!

Kuşadası’na bağlı Davutlar’da bulunan ve yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan 900 yıllık Kurşunlu Manastırı’nın restorasyon çalışmalarının 2016 yılında başlayacağı açıklandı.

Kurşunlu Manastırı'nda inceleme yapıldı!

Kuşadası’nın Davutlar Mahallesi'nde yer alan 900 yıllık Kurşunlu Manastırı'nın tamamen yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Manisa Kurşunlu Han’da çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Yaklaşık 500 yıl önce 16. yüzyılda Gedik Ahmet Paşa Manisa’nın Alaşehir ilçesine yaptırılan Kurşunlu Han’da çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Fuga Mobilya'dan yeni Leon berjer serisi!

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Kurşunlu'da kadınlar plajı çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu’da yaptırılan Kadınlar Plajı’nda çalışmalar hızla sürürken, plajın bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi amaçlanıyor.

Saf GYO, Akasya AVM'de kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi kiralarında 2015 yılı üçüncü çeyrek dönemi için kur indirimi yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Panora GYO'nun tavan kur uygulaması Ağustos ve Eylül'de nasıl olacak?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Döviz kurlarında meydana gelen hareketliliğin kiracılar üzerinde yaratacağı olumsuz etkileri bertaraf etmek için kur uygulaması hakkında açıklama yaptı.

İstanbul Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatı ne zaman bitecek?

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu ek bina inşaatını ve Konuralp Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Adana 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu açıldı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu’nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Vali Mustafa Büyük, Allah’a olan kulluğun gereğini yerine getire bilmek için ibadet hanelerin çok önemli bir yeri teşkil ettiğini söyledi.

DAP-ETÜ Bilim Şenliği yarın düzenleniyor!

“DAP-ETÜ Bilim Şenliği” için geri sayım başladı.DAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) işbirliği ile düzenlenen “DAP-ETÜ Bilim Şenliği”ne çok sayıda sanatçı ve eğitmen katılacak.

Urankent'te Anneler Günü Şenliği düzenleniyor!

Özel günlerde sakinleriyle bir araya gelmeyi geleneksel hale getiren Urankent, bu kez anneler ve çocuklarını “Anneler Günü Şenliği”nde ağırlamaya hazırlanıyor.

Nihat Zeybekci: Kur balonu 1 haftaya ortadan kalkacak!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Kur, enflasyon ve faizin üzerinde bir balon oluştu. İnşallah bunun da önümüzdeki 1 hafta, 10 gün içinde kendiliğinden ortadan kalktığını göreceğiz" dedi.

Berjer Kurçenli Haberi

Berjer Kurçenli

Düşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gençmazlumo, Berjer Kurçenli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Düşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...