30 / 04 / 2024

Berker by Hager akıllı bina

Berker by Hager akıllı bina

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

Hager I Berker’den Anadolu'ya ‘akıllı bina’ atağı!

Anadolu şehirlerinde nitelikli projelere olan ilgi artıyor. markalı konut üreticileri ciddi yatırımlar peşinde bir çok şehirde yeni proje başlattı. Hager I Berker de Anadolu’da birçok projenin çözüm ortağı olmaya başladı.

Hager I Berker'den akıllı bina çıkarması!

Hager I Berker ega şehirlerde rezidans, villa, AVM, otel ve konutlara özel geliştirdiği hedeflerini anlatmak için söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi 16 Şubat Perşembe günü yapılacak.

Berker by Hager, konutta konfor standartlarını maksimuma taşıyor!

Rezidans, villa, AVM, otel ve konutlara özel akıllı bina sistemleri ile teknolojiyi yaşam alanlarına entegre eden Berker by Hager, yenilikçi yaklaşımıyla projelerin konfor standartlarını maksimuma taşıyor.

Yalı Ataköy’de üstün tasarım ödüllü B.IQ!

Binalarda yaşam konforu ve enerji yönetimi alanında entegre çözümler sunan Berker by Hager, Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Ataköy projesinde üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ anahtarı ile ekstra konfor sağlıyor.

Berker by Hager, Ottomare projesinde yer alacak!

İstanbul Bakırköy’de kesintisiz deniz manzarasına sahip lüks Ottomare projesi, Alman devi Berker by Hager ile çalışmayı tercih etti.

Berker by Hager ürünlerini bireysel olarak tasarlayacak!

Berker by Hager, kişiye özel tasarımları ile göz doldurmaya devam ediyor. Teknolojik ve şık dizaynları ile lüksü evinize taşıyan Alman markası, akıllı ev sektörüne sunduğu Manufaktur ürünler ile sizi şımartacak.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

42 Maslak projesinde Berker by Hager ürünleri kullanıldı!

Mimari projelerini Metex Design’ın yaptığı 553 rezidans daire, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan ve Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak anılan 42 Maslak Projesi’nde Berker by Hager ürünleri tercih edildi..

Akıllı binalar hayatımızı nasıl değiştirecek?

Otel ve rezidanslardan sonra evlerde de kullanımı yaygınlaşan akıllı bina uygulamaları yaşam konforunu arttırmayı hedefliyor. Alman menşeili Berker by Hager düzenlediği basın toplantısı yapıldı.

Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu!

Berker, Hager Grubu'yla birleşmesinin ardından düzenlediği bayii toplantısı ile tüm Türkiye'ye yayılan satış noktaları, bölge sorumluları ve paydaşlarıyla bir araya geldi. Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu.

Berker, Hager Group ile Türkiye'de hedef büyütüyor!

Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili 'Berker byHager' Türkiye’de hedeflerinin %25 üzerinde büyüme gerçekleştirerek grubun tüm dünyada en hızlı büyüyen ülkesi oldu...

Berker by Hager 12 Şubat'ta basın toplantısı düzenliyor!

Akıllı ev otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili Berker by Hager Türkiye’ de hedeflerinin üzerinde büyüme gerçekleştirerek en hızlı büyüyen ülke oldu...

Bera Turizm Double Tree by Hilton Ankara'yı alacak!

Kombassan Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding iştiraki olan Bera Turizm Double Tree by Hilton Ankara'yı almak için görüşmelere başladı...

Berker by Hager akıllı bina Haberi

Berker by Hager akıllı bina

Çalıştığı prestijli projeler ile adından sıkça bahsettiren Berker by Hager, akıllı bina otomasyon çözümleri ile bu sefer bir otel projesine imzasını attı.


Eylül ayında hizmete girecek lüks otel projesinin oda içi elektrik kontrol cihazları, Berker by Hager farkı ile göz kamaştıracak. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.


Farklı tasarımları ile alanının en iyisi olan Berker ürünleri, yaşam alanlarına estetik katarken aynı zamanda konfor ve yüksek teknolojiyi de katkı sağladığı tüm projelerde kullanıyor. 


Özel konsepti ile bir çok farklı tip konaklama oda tipinden oluşan projede Berker, KNX uyumlu B3 Alüminyum antrasit model anahtar modeli ile son kullanıcıya basit kullanım kolaylığı sağlarken, oda içi farklı senaryo uygulama imkanını da beraberinde getiriyor.


Müşteri beklenti ve isteğine göre geliştirilebilen alt yapıya sahip proje kapsamında...