06 / 05 / 2024

Berlin Havalimanı son durum

Berlin Havalimanı son durum

Almanya'da açılışı yılan hikayesine dönen ve artık açılması beklenen Berlin Havalimanı'nın 31 Ekim'de açılacağı açıklandı. Havalimanına ilk taşınacak şirket ise Türk Hava Yolları (THY) olacak.

Berlin Havalimanı 2021'den önce açılamayacak!

Almanya'nın başkenti Berlin'de 2006 yılında yapımına başlanılan Berlin Havalimanının 2021'den önce açılamayacağını iddia edildi. Havalimanı için şimdiye kadar 6 milyar euro harcandığı belirtiliyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Atatürk Havalimanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları..

Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son dakika! Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda TBM ile yapılan tünel açma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklaması...

Bakan Kurum’dan son dakika Atatürk Havalimanı paylaşımı: Gün sayıyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı ile ilgili bir son dakika paylaşımı yaptı. İşte Bakan Murat Kurum'un o paylaşımı...

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti iptal mi oldu?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistindeki son durumu kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı 2022'de açılacak!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmalar hızlandı. Havalimanın açılışı 2022'nin son çeyreğinde gerçekleşecek. 

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci pistinin 2. etabı için yer teslimi yapıldı mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde son durum ne? Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistin ikinci etabına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2'nci pistinde son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist 7 senedir tartışılıyor. Pistin açılışında sürekli ertelemeler yapılıyor Bu Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti, iki bölüm şeklinde iki defa ihale edildi. 

Darphane Binaları ne olacak? İşte son durum!

Arkeoloji Müzeleri’nin depolarında yer alan eserlerden bir bölümünün Atatürk Havalimanı’na taşınacağı, taşınan eserler ile İstanbul'un her iki yakasında da depo müzeler yapılacağı belirtilmişti. Peki son durum ne?

Berlin Havalimanı son durum Haberi

Berlin Havalimanı son durum

Almanya'da yıllardır açılması beklenen ve uluslararası alanda ülkeye imaj kaybettiren Berlin Havalimanı'nın (BER) 31 Ekim'de açılması kararlaştırıldı.

Sabah'ta yer alan habere göre; havalimanına ilk taşınacak şirket ise Türk Hava Yolları (THY) olacak. THY, 9 şirket ile beraber 31 Ekim gecesi BER'e taşınacak. İkinci tur taşınma 3 ve 4 Kasım, üçüncü taşınma ise 7-8 Kasım gecesi düzenlenecek.

2006'da inşaatına başlanan havalimanının TÜV'ün son yaptığı test onaylandı. Özellikle ana terminal binasındaki tüm testlerin başarıyla sonuçlandığı açıklandı. Ancak iki terminalde daha TÜV'ün testleri yapılacak.