05 / 05 / 2024

berlin turizm borsası fuarı türkiye

berlin turizm borsası fuarı türkiye

Almanların yüzde 70'i tatilini yurt dışında geçiriyor. Türkiye, hâlâ İspanya ve İtalya'nın ardından Almanlar için en önemli üçüncü destinasyon. Berlin'deki turizm fuarına katılanlar 2014'e iyimser bakıyor...

Accor Grubu Rixos’la masaya oturuyor!

Fettah Tamince, Fransa merkezli uluslararası otel zinciri Accor Grup’la masada. 20 ünlü markaya sahip Accor’la yapılacak anlaşmanın Berlin Turizm Fuarı’nda açıklanması bekleniyor.

THY 2018'de yeni havalimanına geçecek!

Berlin Uluslararası Turizm Borsasında (ITB) düzenlenen basın toplantısında konuşan Aycı, yeni havalimanının 2018'in ikinci çeyreğinde açılacağını beklediklerini belirterek, ''Biz de taşınmayla ilgili planlamamızı yaptık, üzerinde çalışıyoruz'' dedi.

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

Kemer'e En iyi Turizm Ödülü verildi!

Berlin ITB Fuarı'nda gerçekleşen 9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri'nde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül En İyi Turizm Belediye Başkanı seçildi.

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı, 186 ülkeden 10 bin 96 firmanın katılımıyla 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan ITB Berlin Turizm Fuarı ve Gent Emlak Fuan'nı değerlendirdi.

Alman turist sayısı bu yıl 50 bine çıkacak!

Berlin Turizm Fuarı'na katılan Başkan Mehmet Kocadon, uçak sayısındaki artış ile bu yıl 50 bin Alman turist hedeflediklerini açıkladı.

Erciyes, Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

ERCİYES Turizm ve Kayak Merkezi, Berlin 'de açılan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 'de tanıtıldı.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

Gaziantep, Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyadaki turizm sektörünün aynası konumunda olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı (ITB) kapılarını ziyaretçilerine açtı. 190 ülkeden fazla katılımcı ile açılışı yapılan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı.

Altav ve Altid turizm adına Berlin Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

Vialand, ITB Turizm Borsası Fuarı'nda İstanbul'u tanıtacak!

Turizm sektörünün buluşma noktası olarak kabul edilen ITB Turizm Borsası Fuarı arasında Almanya 'nın Başkenti Berlin 'de kapılarını 49. kez ziyaretçilerine açıyor.

berlin turizm borsası fuarı türkiye Haberi

berlin turizm borsası fuarı türkiye


Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. Dört gün sürecek olan fuara 180 ülkeden yaklaşık 11 bin şirket ile yaklaşık 170 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Geçen yıllarda rekor üstüne rekor kıran turizm, bu sene de şirketlerin yüzünü güldürüyor. 2014'e ilişkin öngörüler hayli iyimser...


Uzak diyarlara gitmek, dünyayı dolaşmak ya da en azından yaz tatilini deniz kıyısında geçirmek her insanın hayalleri arasındadır. Verilen rakamlara göre son yıllarda birçok kişi bu hayalini gerçekleştirmiş gibi görünüyor. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün verdiği bilgilere göre, dünyadaki turist sayısı geçen yıl yüzde beş oranında artarak 1 milyar yüz milyona ulaştı. Örgüt, bu rakamın önümüzdeki senelerde bir buçuk milyara kadar çıkabileceğini belirtiyor. Tatil seyahatlerinin artmasında hiç şüphesiz Alman turistlerin rolü oldukça büyük. Dünya çapında en...