30 / 04 / 2024

Bermuda Eğlence Hizmetleri adres

Bermuda Eğlence Hizmetleri adres

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir     Öztürk  tarafından kuruldu.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir     Öztürk  tarafından kuruldu.

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirtaş tarafından kuruldu. 

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Shabnam Dehghanı Zangeneh ve Mohammad Alı Dadashpour Davachı ortaklığında kuruldu.

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artuğ Reha Tarım tarafından kuruldu. 

Alnahda Uluslararası Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnahda Uluslararası Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fıras Charba ve Thabet Almezwk ortaklığında kuruldu. 

Kiyareş Travel Turizm Ve Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Tekstil Eğlence San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kiyareş Travel Turizm Ve Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Tekstil Eğlence San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Ranjbar ve Fatma Akkuş ortaklığında kuruldu.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Bermuda Eğlence Hizmetleri adres Haberi

Bermuda Eğlence Hizmetleri adres

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir     Öztürk tarafından kuruldu.

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gıda maddelerini alkollü ve alkolsüz içecekleri almak ,satmak , pazarlamasını,imalatını ithalat ve ihracatını yapmak.Gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak işletmek,kiralamak,kiraya vermek.Her türlü restoran lokanta bar ve cafe gibi gıda alkollü ve alkolsüz içkilerin satışının yapılabileceği tesisler kurmak işletmek kiralamak,kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezarvasyon işlerini yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında turizme elverişli tesisler kurmak,otel kamp mokamp pansiyon marina tatil köyü konaklama tesisleri açık ve kapalı yat limanı dalyan kış sporları merkezi kafeterya gibi eğlence tesisleri plaj turistlik tesisleri inşaa etmek ve bu yerleri işletmek,satmak,veya satın almak işletmeye açmak kiralamak. 3- Her...