02 / 05 / 2024

berrak tekstil yeni fabrika

berrak tekstil yeni fabrika

17 yıldır faaliyet gösteren Berrak Tekstil, 3. fabrikası için yer arayışı içerisinde...

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Berrak Sitesi satışta! Tuzla'ya 183 yeni konut geliyor! 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı imzasıyla İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları başladı. Peki Berrak Sitesi'nde konut fiyatları ne kadar? Peşin ödemede indirim var mı? İşte Berrak Sitesi ile ilgili detaylar... 

Birleşmiş Milletler'den deprem bölgesinde tekstil sektörünü destekleyecek 2,5 milyon dolarlık program!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, tekstil ve ilişkili sektörlere yönelik başlatmış olduğu 2,5 milyon dolarlık yeni programla 3 bin 500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Zara pantolon ve tişörtler ne kadar? Zara yeni sezon 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Her sezonu takip edilen Zara, yeni sezonda yine çok konuşulacak.  Tişörtler, basic gömlekler, kargo pantolonlar, taytlar hepsi bu haberimizde. Zara uygun fiyatlandırmalara devam etse de, artan tekstil maliyetleri fiyatlara yansımış durumda. İşte Zara yeni sezon 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Manolya İnşaat Elektrik Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Önder Kara tarafından kuruldu.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Yeni Girit İnşaat Kiralama Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Girit İnşaat Kiralama Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Küçükel tarafından kuruldu. 

Kayseri Kocasinan'a yeni tesis müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi’ne tekstil üzerine satış yapan esnafların isteği üzerine yeni bir alan inşa edeceklerini söyledi.

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Diyarbakır'a yeni OSB'ler geliyor!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Mevcut organize sanayi bölgemizi 2 bin dönüm daha genişlettik, bir Tekstil Organize Sanayi Bölgesi kurduk. Urfa yolu üzerinde 3 bin dönümlük yeni bir organize sanayi bölgesi kurmak için çalışmalara başladık” diye konuştu.

berrak tekstil yeni fabrika Haberi

berrak tekstil yeni fabrika
Sektöre ilk olarak çorap üretimi ile 18 metrekare alanda başlayan Berrak Tekstil, şuan 12 bin kapalı alana sahip. 17 yıldır faaliyet gösteren firma, büyüme yolunda ilerliyor. Firma ortaklarından Salin Çetinkaya, 3. fabrikayı kurmak için yer arayışı içerisinde olduklarını...