03 / 05 / 2024

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedülhan Ertaş tarafından 150 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Esenyurt, Balık Yolu Mahallesi, 492 Sokak'ta kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Liberty Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Tarım İth.İhr. Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Tarım İth.İhr. Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

Tab Telekom Mühendislik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Telekom Mühendislik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Boran tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Taylan Alp tarafından kuruldu. 

İçfen Mühendislik Tarım Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçfen Mühendislik Tarım Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çeri tarafından kuruldu.

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedülhan Ertaş tarafından 150 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Esenyurt, Balık Yolu Mahallesi, 492 Sokak'ta kuruldu.  


Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Balık Yolu Mahallesi, 492 Sokak 1 /...