22 / 05 / 2024

Bertuğbey Nişantaşı evleri nerede

Bertuğbey Nişantaşı evleri nerede

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi otel, ofis ve AVM alanları ve konutlardan oluşuyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülen proje 43 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı!

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Bertuğbey İnşaat imzası ile kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Bertuğbey Nişantaşı ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında, Bertuğbey İnşaat tarafından hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı toplam 8 bin 50 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı ne zaman teslim edilecek?

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi!

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi telefon numarası 0212 275 57 70 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alan proje yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Otel, konut, ofis ve AVM alanlarına yer verilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 2 parsel üzerinde planlandı. Projenin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bertuğbey Nişantaşı projesiyle otel, konut, ofis ve AVM geliyor!

Bertuğbey İnşaat Şişli Halaskargazi'de yeni projeye başlıyor. Bertuğbey Nişantaşı projesi 177 adet konut, 26 adet dükkan, 12 adet ofis ve 152 oda 304 yatak kapasiteli otelden oluşuyor. Projenin otel alanı Marriott Hotel olacak.

Bayrak Konakları Nişantaşı’nda yükseliyor! Yeni proje!

İnşaat sektörünün büyüyen ve markalaşan firmaları arasında yer alan AB Grup İnşaat,AB Yaşam Evleri’nin kısa sürede satışması sebebiyle İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine başladı.

KONUTDER-Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokol töreni 20 Kasım'da!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) arasında imzalanacak işbirliği protokolü töreni 20 Kasım Perşembe günü saat 09:00'da Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu dün Nişantaşı'na geldi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena, önceki gün babasının kendisi ve özel misafirleri için tahsis ettiği lüks araçla Nişantaşı’na geldi.Önce geçeceği yere yürümeyi düşünen genç kız, sonra vazgeçip yine kendisini bekleyen araca bindi.

Cabinet Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Almanya ’nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaş ı’nda müşterilerinin hizmetine sundu.

1956 yılında İstanbul'un en yüksek binası Nişantaşı'nda inşa edilecekmiş!

1955 yılında Demokrat Parti'nin ileri gelenlerinde bulunduğu bir şirket Nişantaşı'nda, 55 metre uzunluğunda, 18 katlı, 34 daireli bir bina için ruhsat almaya teşebbüs etmiş. Proje Emin Onat tarafından hazırlanmış.

Bertuğbey Nişantaşı evleri nerede Haberi

Bertuğbey Nişantaşı evleri nerede

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi 8 bin 50 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. 


Proje alanı için kat karşılığı mülkiyet sahibi Pangaltı Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı ile anlaşma yapılan  Bertuğbey Nişantaşı projesi Bertuğbey İnşaat imzası taşıyor.


Şişli Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projenin hafriyat çalışmalarına bu ay başlanması planlanıyor.


Toplam 177 adet konut, 152 oda 304 yatak kapasiteli otel, 26 adet dükkan ve 12 adet ofisten oluşan Bertuğbey Nişantaşı Evleri İstanbul Şişli'ye bağlı Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alıyor. 


Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı iletişim

Tel: 0 212 275 57 70

Özge...