20 / 05 / 2024

bes miktarı sorgulama

bes miktarı sorgulama

Kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu olmaya başlayan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza yatırılıyor. Sizin de BES sisteminde birikmiş paranız olabilir. Peki, BES parası nasıl kontrol edilir? BES parası nereden çekilir?

TAKPAS'ın iptali ve Kanal İstanbul'da Arapların aldığı arazi miktarı TBMM'de!

Belediyelere görev alanı dışındaki taşınmazları sorgulama yetkisi veren TAKPAS Protokolü'nün iptal gerekçesi ve Kanal İstanbul güzergahında Arap şirketlerce satın alınan arazi miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İntema İnşaat olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama A.Ş., olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Bes Yatırım İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Yatırım İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Aslan Gönlüşener tarafından kuruldu. 

0,98 faizle ev mi alsak? BES'te mi kalsak?

Son günlerde başta kamu bankaları kendileri ile çalışan konut projeleri için kredi faizini yüzde 0,98'e düşürdü. Bu durumda acaba bireysel emeklilik sistemi (BES) birikimlerini bozup ucuz faizle ev alınsa iyi mi olur?

Pera GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum yok...

Çevre temizlik vergisi 2018 sorgulama!

Belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisi konut ve işyerleri için ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2018 sorgulama işlemi nereden yapılır?

Parsel sorgulama nasıl yapılır?

İmar barışının gündeme gelmesi ve başvuruların uzatılmasıyla birlikte tapu parsel sorgulamasının yapılması arazi sahibi ve arazi alacak kişiler için oldukça merak edilen konuların başında geliyor. Peki parsel sorgulama nasıl yapılır?

İlk evini alana BES'ten çıkış izni!

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) Avustralya modeli üzerinde duruluyor. Bu modelde ölüm ve ciddi hastalıklar dışında sistem çıkış yasak. Ancak ilk kez ev sahibi olacaklar BES’ten çıkıp birikimini de evin peşinatı olarak kullanabilecek...

Bes Business'da ticaret başladı!

Bes Business projesi Bes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan projede ticaret başladı.

Özderici GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketliliği açıklaması!

Özderici GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağan üstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor...

Martı GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak, kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır...

TOKİ Silivri kura sonucu sorgulama 11.7.2018!

TOKİ Silivri'de satışa sunulan toplam 1.356 adet daire yarın kura çekilişi yöntemiyle hak sahiplerini bulacak. TOKİ Silivri kura sonucu sorgulama 11.7.2018 detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ İzmir orta gelir kura sonucu sorgulama!

TOKİ İzmir orta gelir kura sonucu sorgulama detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 203 bin 335,53 TL'den başladığı projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı. 

bes miktarı sorgulama Haberi

bes miktarı sorgulama

Kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu olmaya başlayan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza yatırılıyor. Sizin de BES sisteminde birikmiş paranız olabilir. Peki, BES parası nasıl kontrol edilir? BES parası nereden çekilir?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile şahıs ödemelerinde biriken paralar konusunda hala vatandaşların tam bilgisi yok. Durumdan haberi olan vatandaşlar ise BES sistemiyle biriken paraların nasıl kontrol edileceği merak ediliyor.

Bu haber sayesinde siz de e-Devlet hesabınıza girip, adınıza birikmiş para olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Sigortalı çalışan tüm vatandaşlar Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dahil edildi. Vatandaşların maaşından her ay belirli bir miktar kesinti gerçekleştiriliyor ve adınıza söz konusu sitemde birikiyor.

Birçok vatandaşın ise adına biriken paralardan haberi olmaması nedeniyle sistemde paralar zamanla katlanarak birikebiliyor ve ortaya...