05 / 05 / 2024

besa group bodrum projesi

besa group bodrum projesi

Bodrum'daki The Bo Viera projesinin yapı tatil tutanağına göre ayrı olması gereken villaları birleştirilerek tek bir yapı olarak gösterildi. 

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Besa'dan Bodrum The Bo Viera hakkında açıklama!

Besa Marin Turizm İşletmeleri,inşaat çalışmaları devam eden  Bodrum The Bo Viera projesinde izinsiz ve ruhsatsız olarak inşaata devam edildiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı...

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

besa group bodrum projesi Haberi

besa group bodrum projesi

Dün Bodrum koylarında inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum imara aykırı 1611 konut ve 4 otelden oluşan 8 projenin inşaatının durdurulduğunu açıklamıştı.

Sözcü Gazetesi'nde İsmail Şahin'in haberine göre, yoğun yapılaşma nedeniyle kamuoyunda tartışılan Besa Grup'un The Bo Viera adlı projesi de mühürlenen projeler arasındaydı. Yapı Tatil Tutanağı'nda yer alan bilgiler projedeki kaçak yapılaşmayı da ortaya çıkardı.

Toplam 330 villa ve 90 odalı otelin yer alacağı The Bo Viera projesinin ilk etabında inşa edilen konutlar ve eklentilerle ilgili mimari projeye aykırı unsurlar yapı tatil tutanağında anlatıldı. Projeye aykırı olarak inşa edilen 26 yapının ayrık olan düzenin birleştirilerek tek bir yapı olarak inşa edildiği belirlendi. Besa Grup, 3 adet duvarı ve plaja inmeyi sağlayan asansör kulesini de ruhsatsız olarak...