24 / 07 / 2024

BESA Gurup zammı

BESA Gurup zammı

BESA Grup. son aylarda döviz kurlarındaki hızlı yükselişe karsın inşaat sektöründe de fiyatların artması üzerine zam yapmama kararı aldı.

Kira zammı hesaplama Mart 2016!

Geçtiğimiz sene Mart ayında kira sözleşmesi imzalayan kimselerin sözleşmeleri bu sene Mart ayında yenilenmiş oluyor. Yenilenen kira sözleşmeleri için mal sahipleri zam yapıyor. İşte kira zammı hesaplama Mart 2016..

Emlak vergisi 2016 zammı ne kadar?

2016 yılı emlak vergisi ödemeleri Mart ayı ile başlıyor. 31 Mayıs'a kadar devam edecek emlak vergisi 1. taksit döneminde isteyenler vergi borcunun tamamını da ödeyebilecek. Peki, emlak vergisi 2016 zammı ne kadar?

BESA Grup İncek'teki ilk konut projesine başladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana Başkent Ankara’da çok sayıda proje konut ve iş merkezi projesine imza atan BESA Grup, İncek’teki ilk konut projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Torbalı'da müteahhitlerden çimento zammına karşı uyarı!

Beton fiyatlarının yapılan zammı protesto eden müteahhitler güç birliğine devam ediyor. Özçelik Yönetim İnşaat Kurulu Başkanı Fehmi Özçelik ve Dilsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Dilmaç da “Sonuna kadar gideceğiz” dedi.

Beton zammı, konut fiyatlarını yüzde 5 artıracak!

İzmir inşaat sektörünün temsilcileri, betona yapılan fahiş zammın, konut fiyatlarını yüzde 5 artıracağını dile getirdi. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun, ilçeye tüm İzmir'e de hizmet edecek bir hazır beton tesisi kurmayı planladıklarını açıkladı.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Lojman kira zammı 2016!

Kamu konutları olarak da bilinen lojman evleri, kamu memurlarına cüzi bir kira bedeli karşılında tahsis ediliyor. Lojman kira bedellerinde senelik olarak zamlar uygulanıyor. İşte lojman kira zammı 2016..

Ocak 2016 kira zammı hesaplama örneği!

Sözleşme süresi uzayan kiralamalarda kira bedelinde artış yapılıyor. Kira artışı konut ve işyerlerinde farklı şekilde yapılıyor. Peki, kiralar nasıl hesaplanır? İşte Ocak 2016 kira zammı hesaplama örneği..

Kira zammı hesaplama Ocak 2016!

Ev ve işyeri kiralayan kiracıların senelik sözleşmelerinin yenilenmesi halinde kira bedeline zam yapılıyor. Peki, kira bedeline ne kadar zam yapılır? İşte kira zammı hesaplama Ocak 2016..

BESA Grup dev projelere imza atmaya hazırlanıyor!

Hayata geçirdiği projelerle kentin modernleşmesinin öncülerinden olan BESA Grup, hedeflerini daha da büyüttü. Bugüne kadar 10 bin konut, 4 bini aşkın işyerine imza atan BESA Grup, 2016’da dev projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Kira zammı hesaplama Aralık 2015!

Ev ve dükkan sahipleri kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedeline zam yapma hakkına sahip oluyor. Peki, zam hesabı nasıl yapılır? İşte kira zammı hesaplama Aralık 2015..

Kira zammı hesabı nasıl yapılır?

Gayrimenkul kiralamalarında sözleşmenin yenilenmesi halinde, kira bedeline belli oranlarda zam uygulanıyor. Peki, kira zammı hesabı nasıl yapılır? Kira zammı en fazla ne kadar yapılır?

Emlak vergisi gecikme zammı hesaplama 2015!

Emlak vergisi mükellefleri 30 Kasım 2015 tarihine kadar vergi borcunun ikinci taksit ödemelerini yapabiliyor. Ödemenin geç yapılması halinde zam alınıyor. İşte emlak vergisi gecikme zammı hesaplama 2015 örneği..

BESA Gurup zammı Haberi

BESA Gurup zammı

Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE) Temmuz ayında yıllık yüzde 18.76 oranında artış gösterdi. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, piyasalarda yılbaşından bu yana süregelen dalgalanmaların gelir-gider tablolarında dengesizliğe sebep olduğunu kaydetti. 

Bu dengesizlikten en fazla etkilenen kitlenin genellikle su an üretilen konut projeleri ile is merkezlerinden ofis ya da daire alan orta üst düzey kitle olduğunun altını çizen Bezci, şunları söyledi: 


DENGE OLUŞANA KADAR ZAM YOK 

"Yaklaşık 40 yıldan bu yana sektörün içinde olan, Ankara'da yeni yerleşim merkezlerinin kurulmasına. Armada, Panora gibi lüks alışveriş merkezlerinin olusmasına önderlik eden Besa Grup olarak, önümüzdeki süreçte zam yapmama kararı aldık. Buna Ankara'nın altın üçgeninde yer alan ve su an teslim sürecinde olduğumuz Besa Kule ve konut projelerimiz de dahil." Bezci, "zamsız satıs" uygulamasını piyasalarda...