30 / 04 / 2024

Besa İnşaat besa grup

Besa İnşaat besa grup

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Besa İnşaat, artık yeni bir kurumsal kimliğe sahip. Firma bundan böyle “Besa Grup” olarak çalışmalarını sürdürecek..

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Berke Çağdur tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Besa Beton Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Beton Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yıldırım ve Görkem Yücedağ ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Besa Grup 2.5 milyar dolarlık proje yapıyor!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci şirketi Besa İnşaat ile atağa kalktı. Bugüne kadar 10 bin konut, 4 bin işyeri yapan Bezci, Ankara ve Bodrum'da yatırım maliyeti 1.5 milyar dolarlık projelere başladı.

Besa İnşaat'ın ismi Besa Grup olarak değiştirildi!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Besa İnşaat, artık yeni bir kurumsal kimliğe sahip. Firma bundan böyle “Besa Grup” olarak çalışmalarını sürdürecek..

Besa Nova projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara'da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat A.Ş., Başkent'in nezih bölgelerinden Yaşamkent'te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı...

Efe Bezci: İnşaat sektörünün umudu seçim sonrası!

Ankara’da yaklaşık 40 yıldır başarılı projelere imza atan Besa İnşaat AŞ’ nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, seçim sonrasından umutlu olduklarını kaydetti. Bezci, 'İnşaat sektörünün umudu seçim sonrası' dedi...

Besa İnşaat besa grup Haberi

Besa İnşaat besa grup

Başkent’te birbirinden iddialı ve kaliteli projelere imza atan ve son olarak adres tarifine gerek duymayan özel konuma sahip Besa Kule İş Merkezi’ni inşa eden Besa İnşaat, artık yeni bir kurumsal kimliğe sahip...


Bundan böyle yoluna “Besa Grup” olarak devam edeceklerini bildiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kaliteden ödün vermeden yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini bildirdi. Bezci, Besa Grup’un inşaatın yanı sıra enerji ve telekomünikasyon sektörlerinde de faaliyet göstereceğini kaydetti.


Besa Grup logosu ve kurumsal web sitesinde değişikliğe gidildiğini hatırlatan Bezci, “Yıllardır faaliyet gösteren bir firma olarak yenilenmeye ihtiyaç duyduk. Yeniliğin her zaman iyi olduğunun farkındayız. Biz de genç ve dinamik kadromuzun canlılığına uygun farklı kurumsal kimlik çalışmasına imza atmaya karar verdik” dedi.


Bu anlamda web sitesinde de canlı renk...