29 / 04 / 2024

Besa Kule telefon numarası

Besa Kule telefon numarası

Besa Kule Ankara'da ofis fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Ankara Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde yükselen Besa Kule İş Merkezi 104 ofis ve 25 mağazadan oluşuyor...

Ataşehir Modern telefon!

Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde yer alıyor. Ataşehir Modern projesinde 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. 

ABM Group Bellis Kule satış ofisi!

ABM Group Bellis Kule satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesinde inşaatın yüzde 20'lik kısmı tamamlandı.

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Kule 3 İş GYO telefon!

26 katlı tek bloktan meydana gelen Kule 3 proje 113 bin 612 metre yükselikte inşa edildi. Kule 3 İş GYO telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi!

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Adam Kule Maltepe telefon numarası!

Adam Kule Maltepe telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 36 ay vade farksız taksit uygulanan projede 254 adet konut ve 88 adet home ofis bulunuyor.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Besa Kule ile Çukurambar'ın otopark sorunu çözüm!

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor.

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Konutların 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projenin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede 254 daire ve home ofis yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim için 444 93 27 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahile 10 dakika yakınlıkta bulunan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Besa Kule telefon numarası Haberi

Besa Kule telefon numarası


Besa Kule projesi Besa İnşaat tarafından, Ankara Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa ediliyor. Besa Kule Ankara projesinde ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Besa Kule Ankara projesi 7 bin 590 metrekare arsada yükseliyor.


2 blok olarak inşa ediliyor olan Ankara Besa Kule projesinde kulelerden biri dikey, diğeri yatay olarak tasarlandı. Besa Kule Ankara projesi 104 adet ofis ve 25 adet mağazadan meydana geliyor.


Besa Kule Ankara satış ofisi ile 444 8 000 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Besa Kule Ankara projesinin her katında balkonlar yer alıyor. B blokta iç bahçenin yer aldığı Besa Kule'nin her iki bloğunda da kontrollü giriş - çıkış sistemi, resepsiyonlar bulunuyor.


Besa İnşaat yetkilisi Efe Bezci, Besa Kule Çukurambar projesi için  " Çok hareketli bir kavşakta bulunması nedeniyle...