29 / 04 / 2024

Besa Kule teslim

Besa Kule teslim

Özel mimarisi, değerli lokasyonu ve sunduğu farklı hizmetleriyle Ankara iş dünyasına yeni soluk getirmeye hazırlanan Besa Kule Haziran ayında kapılarını açıyor. . Projeyi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konuyu değerlendirdi.

Besa Kule altın üçgen lokasyonuna mimarisi ile artı değer katacak!

Başkent gayrimenkul sektöründe Ankara'nın "altın" üçgeni olarak tanımlanan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin orta noktasında yükselen Besa Kule, bu çok özel lokasyona farklı mimarisi ile artı değer katacak.

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Adam Kule Evleri teslim bilgisi!

Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Dap Yapı Adam Kule projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi!

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi bu yıl Nisan ayı olarak belirtiliyor. Adam Kule'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Dap Teras Kule ne zaman teslim?

DAP Yapı tarafından inşa edilen Teras Kule projesi 30 katlı 2 kule olarak tasarlandı. Peki Dap Teras Kule ne zaman teslim?

Dap Teras Kule teslim tarihi!

Dap Teras Kule projesinde dairelerin satış fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim!

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim edilecek. Toplamda 72 adet ofisten oluşan proje 6 bin 478 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ankara Yaşam Kule teslim tarihi!

Ankara Yaşam Kule teslim tarihi Ağustos 2018 yılı olarak belirtiliyor. Ankara Yaşam Kule Rezidans projesinde fiyatlar 189 bin liradan başlayarak değişiyor...

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Denize yakın konumda inşa edilen Adam Kule Rezidans'ta 254 tane daire ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilir?

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Besa Kule ile Çukurambar'ın otopark sorunu çözüm!

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor.

Besa Kule teslim Haberi

Besa Kule teslim

Besa Kule 8 ay sonra teslim edilecek. Projeyi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yatay ve dikey iki kısımdan oluşan Besa Kule’nin çalışma hayatına yeni bir soluk getireceğini kaydetti.


İş hayatının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetlerin Besa Kule’de yer alacağını ifade eden Bezci, “Projemiz prestijli iş hayatında yerini almak isteyenleri bekliyor. Haziran ayında teslim etmeyi planladığımız projemizin kaba inşaatı uzun zaman önce bitmişti. Titizlikle yaptığımız teknik çalışmaların ardından, şuan güneş ışığını içeri alırken, ısıyı ve radyasyonu dışarıda tutan özel camların montajı da tamamlanmak üzere. Tüm bu işlemlerin ardından geriye detay çalışmaları kalacak. Besa Kule’yi sahiplerine teslim edeceğimiz günü iple çekiyoruz. Ayrıcalıklı iş hayatının kapılarını açmak isteyenleri de Besa Kule satış ofisine bekliyoruz” dedi.


Besa Kule’nin 7 bin 590...