19 / 05 / 2024

beşgen Carve Koleksiyonu 2014

beşgen Carve Koleksiyonu 2014

Eğitim ve ofis mobilyası markası Beşgen, minimalist ve zamansız bir ürün grubu olarak tasarlanan Carve Koleksiyonu ile yönetici ofislerini stil sahibi ve fonksiyonel kılmayı hedefliyor.

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

Evlenecek gençlere müjde! TOKİ ucuz konutlarının yüzde 20’si gençlerin olacak

TOKİ’nin eli ile inşa edilecek olan 500 bine yakın ucuz konutun % 20'si gençlere ayrılacak. Her beş ucuz konuttan biri gençlerin olacak. İşte detaylar…

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Gençlerin alacağı ilk evin beşte birini devlet ödeyecek!

Ülkemizin bu zor günlerinde özellikle gençler ve ilk kez konut sahibi olacaklar için çok önemli bir düzenleme hayata geçti. İşte detaylar...

Genç inşaat mühendislerine yaratıcılık ve tecrübe eğitimi!

DİYARBAKIR İnşaat Mühendisi Odası (İMO) yöneticileri, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübe ve yaratıcılık konusunda eğitim verdi.

Ortahisar, Akçaabat ve Beşikdüzü'nde kat artışına ret!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Ortahisar, Beşikdüzü ve Akçaabat'tan gelen kat artırımı taleplerini reddetti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, komisyon kararlarına ret oyu verdi.

Porland'dan yeni Be Happy koleksiyonu!

Porland’ın mutlu evler mutlu insanlar mottosu ile her sezon yenilediği koleksiyonları arasına katılan ‘Be Happy’ yaz aylarına neşe ve mutluluk katacak..

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.

Akiş GYO, enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM için enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alması hakkında hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Akiş GYO, Beşgen İnşaat Elektrik Klima Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

Yalova'nın yeni Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, Yalova Lisesi’nin arka bahçesinde bulunan alana iki katlı ve modern mimari ile inşa edilen Gençlik Merkezi’nin on beş güne kadar açılışının planlandığını söyledi.

Beşiktaşlı Dusko Tosic İstanbul'da ev arıyor!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ev arıyor. Uzun süredir otelde kalan yıldız futbolcu yeni evi için İstanbul'u tırım tırım geziyor.

Ankara'daki beşgen MİT kampüsü 2017'de tamamlanacak!

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacak. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor.

beşgen Carve Koleksiyonu 2014 Haberi

beşgen Carve Koleksiyonu 2014


Eğitim ve ofis mobilyası alanında Türkiye’nin öncü markalarından olan Beşgen, üst düzey yöneticilerin odaları için özel olarak tasarladığı ‘Carve Koleksiyonu’ ile beğeni topluyor. Line, Side ve Stylework olmak üzere 3 ayrı tasarıma sahip olan Carve Koleksiyonu ile üst düzey yöneticilerin odaları stil sahibi ve fonksiyonel bir forma dönüşüyor.


Eğitim ve ofis mobilyası markası Beşgen, minimalist ve zamansız bir ürün grubu olarak tasarlanan Carve Koleksiyonu ile yönetici ofislerini stil sahibi ve fonksiyonel kılmayı hedefliyor. Tasarım sürecinde Bauhaus akımının ‘less is more’ mottosunun ve Uzakdoğu’nun geleneksel dinginliğinin ve sadeliğinin ön planda tutulduğu bu koleksiyonda, özellikle masanın formu üzerinde yoğunlaşılarak, detaylardan uzak, adeta duran masalar, kübik etajerler ve yaygın bir dağılım ile istenen yalınlık gözler önüne seriliyor.


Kimlik kazandıran LINE, statü simgesi SIDE ve ahşabın...