30 / 04 / 2024

beşiktaş DKY ON

beşiktaş DKY ON

Beşiktaş JK, şehir dışından gelen voleybol ve hentbol oyuncularının konaklaması için, fonksiyonel mimari yapısı ve geniş sosyal olanakları ile dikkat çeken DKY ON’u tercih etti.

DKY On Kağıthane fiyatlar 2017!

200 milyon TL'ye mal olan DKY On Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de Beşler Sucuk Fabrikası'nın yerine yapılıyor. Proje 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek. İşte DKY On Kağıthane fiyatlar 2017...

Beşiktaş, DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı!

Beşiktaş, misafir sporcuları ağırlamak için Avrupa yakasında konaklamaları için DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı.

Beşiktaş, DKY ON’u tercih etti!

Beşiktaş JK, şehir dışından gelen voleybol ve hentbol oyuncularının konaklaması için, fonksiyonel mimari yapısı ve geniş sosyal olanakları ile dikkat çeken DKY ON’u tercih etti.

DKY On'da 5 bin TL peşinat, 2 bin 500 TL taksitle!

Kağıthane Beşler Sucuk Fabrikası'nın yerinde yükselen proje Mart 2018'de teslim edilecek. DKY On Kağıthane'de 205 daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

DKY On Kağıthane satış ofisi telefon!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de bulunuyor. DKY On Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY On Residence daire fiyatları!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılacak olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. DKY On Residence daire fiyatları 451 bin TL'den başlıyor.

DKY On Kağıthane'de 10 bin TL peşinatla!

Kağıthane DKY On, Kağıthane'de eski Beşler Sucuk Fabrikası arsasında hayata geçecek. Projede ödeme koşulları arasında 10 bin TL peşinat, peşinde yüzde 15 indirim. 36 ay 0 faiz ve kişiye özel esnek olmak üzere dort ayn seçenek bulunuyor.

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

DKY On fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen projenin 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.DKY On fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

DKY İnşaat DKY On fiyatları!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY On fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

DKY On DKY İnşaat ödemeleri!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa edilen projenin 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. DKY On DKY İnşaat ödemeleri kapsamında yüzde 15 indirim sağlanıyor.

DKY On Kağıthane ödeme planı!

Toplam 205 konut, ticari alan ve ofislerin yer aldığı proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. DKY On Kağıthane ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY On satış ofisi!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa edilen projede daireler 1+1,5 ve 2+1,5 şeklinde dizayn edildi. DKY İnşaat DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

beşiktaş DKY ON Haberi

beşiktaş DKY ON

Futbolun yanı sıra basketbol ve hentboldaki sportif başarılarıyla camiayı ayağa kaldıran Beşiktaş JK, amatör sporcuları için de yatırım yapmaya devam ediyor. Beşiktaş JK, şehir dışından gelen sporcularına rahat ve konforlu bir yaşam alanı sağlamak için, DKY İnşaat tarafından Kağıthane’de yapılan DKY ON’dan 11 daire satın aldı.


“Sporcularımız için yatırıma devam ediyoruz” 

Dairelerin satış sözleşmelerinin imzası için yapılan törende konuşan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman “Beşiktaş JK formasını taşıyan sporcularımızın yaşamlarını en konforlu şekilde sürdürmeleri bizim önceliklerimizden bir tanesi. Bugün DKY ile attığımız imzalar ile kendi mülkümüz olacak daireleri amatör branşlardaki sporcularımıza tahsis edeceğiz. Bir dünya kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen kulübümüz her branşta sporcularına desteğini artırarak sürdürecektir” dedi.


DKY ON genç kartallar için konforlu bir yaşam alanı sunacak 

DKY Yönetim...