02 / 05 / 2024

Beşiktaş dönüşüm

Beşiktaş dönüşüm

Beşiktaş Belediyesi, modern ve güvenilir konutlar inşa etmek amacıyla, 5 binaya kentsel dönüşümün ilk kepçesini vurdu..

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Kentsel dönüşüm doğru planlanırsa 5 yılda tamamlanabilir!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, gelecek üç ayda kentsel dönüşüm doğru planlanırsa beş senede kentsel dönüşümün ülke gündeminden kalkabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Abdül Batur'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarıyla ilgili durdurma kararının bölge için zaman kaybı yarattığına vurgu yaptı. Batur, Gültepe ya da Beştepeler olsun, kentsel dönüşümün başlamasını istediklerine dikkat çekti.

Beşiktaş dönüşüm Haberi

Beşiktaş dönüşüm

Beşiktaş Belediyesi, kalitesiz yapı stokunu ortadan kaldırmak, depreme karşı güçlü binalar oluşturmak için harekete geçti. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Arnavutköy Kültür Mahallesi Ahmet Yesevi Sokak'ta bulunan 50 yıllık 5 bina, törenle yıkıldı. Kentsel dönüşümü çok önemsediğini belirten Başkan Murat Hazinedar, "İlçemizdeki binalar maalesef kaliteli değil. Bir de her geçen gün yaklaşan deprem tehdidi bize ciddi bir sorumluluk yüklüyor" dedi. Beşiktaş'ın kimliğine yakışan bir kentsel dönüşüm arzu ettiğini kaydeden Hazinedar, "Herkes yerinde kalacak. Semt yaşamımız devam edecek. Otoparkı olmayan hiç bir binaya izin vermeyeceğiz" diye konuştu. Beşiktaş'ta yıkımı yapılan binaların temellerini de atan Hazinedar, "Eğer tavan yüksekliği 3.5 metre ve ada bazlı alanlar yaratılırsa yüzde 15 imar artışı vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi ile anlaştık. Çok katlı ranta izin vermeyacağiz" dedi. 


YIKIMLAR BAŞLADI

Beşiktaş...