05 / 07 / 2024

Beşiktaş ıhlamurdere caddesi

Beşiktaş ıhlamurdere caddesi

Beşiktaş Belediyesi, Ihlamurdere ve Ortabahçe Caddeleri'ni yayalaştırma kararı aldı. Henüz projelendirme aşamasında olan yayalaştırma projesi kapsamında tramvay projesi de yer alıyor. Ancak tramvay projesi henüz netlik kazanmadı.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Beşiktaş'ta tarihi binanın duvarı çöktü!

Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde bulunan tarihi binanın duvarı çöktü. Restorasyon çalışması devam eden binanın çöken duvarı 2 kadını yaraladı.

Vakıf GYO Beşiktaş'taki gayrimenkulünü kiraya verdi!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Ebulula Mardin Caddesi'ndeki gayrimenkulü kiraya verdi.

Beşiktaş Ihlamur Caddesi'ne yüksek katlı binalar mı yapılacak?

İçerisinde tarihi dikili taşlar ve köklü ağaçlar bulunan, Beşiktaş Yıldız Ihlamur Caddesi, kamusal alan olarak kullanılmasına rağmen, etrafı panellerle çevrildi.

2000 yılında Beşiktaş'a yeni nikah salonu!

2000 yılında Beşiktaş Belediyesi, Nispetiye Caddesi ile Ihlamur Dere Caddesi arasında bulunan otoparka nikah salonu inşa edecekmiş. 3 bin 200 metrekare olan otoparka nikah salonu inşasıyla 2 bin metrekare yeşil alan kazanılacakmış.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent satılık daire!

5 blok şeklinde yükselen proje Büyükdere Caddesi'ne 200 metre mesafede hayata geçiriliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve penthouse şeklinde tasarlandı.

Beşiktaş'ta iki katlı bina çöktü!

Beşiktaş, Arnavuktöy Mahallesi, Sekmanlar Caddesi üzerinde bulunan iki katlı binada, toprak kayması nedeniyle göçük meydana geldi. Belediye ekipleri caddeyi trafiğe kapatırken, hasar gören binada incelemeler sürüyor.

Beşiktaş'ta ikinci İstiklal Caddesi yaratılacak!

Boğaziçi’nin kalbi Beşiktaş’ta, 29 Mart seçimleriyle birlikte yeni bir dönem başladı. Kentin ikinci İstiklal Caddesi’ni Ihlamurdere’de yaratmayı düşünen Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, “Ortaköy’e de ikinci açıkhava tiyatrosunu yapacağız” dedi...

Beşiktaş'ta icradan 18 büro satışı 5 Kasım'da!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Beşiktaş Türkali Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi ile Mecit Ali Sokağı 'nın kesişiminde yer alan binadaki büroları 5 Kasım 2014 tarihinde satışa çıkarıyor

Beşiktaş merkezindeki trafik yer altına inecek!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, ilk olarak Ihlamurdere Caddesi’ni yayalaştıracaklarını söyledi. Merkezdeki trafiğin de yer altına alınmasını istediklerini söyleyen Hazinedar, “İmar yoğunluğunu artırmayacak dönüşümler yapacağız.” dedi...

Beşiktaş Ihlamurdere ve Ortabahçe Caddeleri yayalaştırılacak!

Beşiktaş Belediyesi, Ihlamurdere ve Ortabahçe Caddeleri'ni yayalaştırma kararı aldı. Henüz projelendirme aşamasında olan yayalaştırma projesi kapsamında tramvay projesi de yer alıyor. Ancak tramvay projesi henüz netlik kazanmadı.

Beşiktaş TEM bağlantı yolu kavşağı imar planı 28 Mart'ta askıdan iniyor!

Beşiktaş Cengiz Topel Caddesi TEM Bağlantı Yolu Kavşağı Yol Kavşak Uygulama Projesi ile TEM Etiler Bağlantı Yolu'na ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı 28 Mart 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Beşiktaş TEM Kavşağı imar planı askıda!

Beşiktaş Cengiz Topel Caddesi ve Etiler Bağlantı Yolu Selvi Sokak kesişimi TEM kavşağı imar plan tadilatı askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1/1000 ölçekli planı 13 Aralık 2013te onayladı.

Beşiktaş ıhlamurdere caddesi Haberi

Beşiktaş ıhlamurdere caddesi

Beşiktaş Belediyesi, Ihlamurdere ve Ortabahçe Caddeleri'nde yayalaştırma projelerine başlayacak. Proje aşamasında olan çalışmalar Ihlamurdere Çevre Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak. 


Talepler doğrultusunda gerçekleştirilecek yayalaştırma çalışmaları kapsamında Beşiktaş Belediyesi Twitter sayfasına giden sorulardan biri de yayalaştırmayla beraber Ihlamurdere Caddesi'nde tramvay yapılıp yapılmayacağı oldu. Ancak belediyenin yaptığı açıklamaya göre daha önce bu konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne proje sunulmuş ve red cevabı alınmıştı. 


Ihlamurdere Caddesi:



Ortabahçe Caddesi:




Beşiktaş Belediyesi'nin tramvay tweeti:




Yayalaştırma çalışmaları projesi:




Kübra...