08 / 05 / 2024

beşiktaş kakmalıkapıdaki yanan ev söndürüldümü

beşiktaş kakmalıkapıdaki yanan ev söndürüldümü

Beşiktaş Vişnezade Mahallesi Kakmalıkapı Sokak'ta bulunan üç katlı binanın çatı katında yangın çıktı. İddialara göre, elektrik kontağından çıkan yangın, kısa sürede çatıyı sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi...

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş arsasının değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası Kiler GYO'nun oldu!

Kiler GYO, TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesine 203 milyon TL ile en yüksek teklifi verdi.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satışa çıkardı!

TOKİ İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut alanı fonksiyonlu arsayı satışa çıkardı. İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB'nin Beşiktaş'taki arsasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 114 milyon liraya satışa çıkardığı Beşiktaş Fulya'daki arsasına alıcı çıkmadı.

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Beşiktaş Belediyesi'nden Çiftçi Towers imar planı açıklaması!

Beşiktaş Belediyesi 1 Nisan 2016 tarihli Sözcü gazetesinde yer alan “Rekortmen Başkanın İskan Bilmecesi” başlıklı yazıdaki konular ile ilgili açıklama yaptı. İşte Beşiktaş Belediyesi'nin o açıklaması...

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı bitmeye başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şahsına ve yönetimine yıpratıcı eleştiride bulunanlara yüklendi. 2015 yılı 4. Olağan Divan Kurulu'nda konuşan Orman, Mayıs 2016'daki seçime işaret etti.

beşiktaş kakmalıkapıdaki yanan ev söndürüldümü Haberi

beşiktaş kakmalıkapıdaki yanan ev söndürüldümü


Beşiktaş’ta üç katlı binanın çatı katında çıkan yangın vatandaşları korkuttu. Dar sokaklar yüzünden itfaiye ekipleri yangına ulaşmakta zorlandı.


Beşiktaş Vişnezade Mahallesi Kakmalıkapı Sokak'ta bulunan üç katlı binanın çatı katında saat 21.15 sıralarında yangın çıktı. İddialara göre, elektrik kontağından çıkan yangın, kısa sürede çatıyı sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler sokağın dar olması ve araçların yanlış park etmesi nedeniyle yangına ulaşmakta güçlük çekti. Yan apartmana çıkan bir itfaiye eri, yangına su sıkarak müdahale etti. Alevler kısa sürede söndürüldü.


Yanan binada akrabasının olduğunu söyleyen bir vatandaş ile polisler arasında gerginlik çıktı. Polisler içeride kimsenin olmadığını, herkesin apartmandan tahliye edildiğini söylemesine rağmen yaşlı adam ikna edilemedi. Kısa süreli gerginliğin ardından ikna edilen vatandaş güvenlik şeridinin dışına çıkartıldı.


Yangını...