16 / 05 / 2024

beşiktaş konu zammı

beşiktaş konu zammı

Hurriyetemlak.com’un Ağustos ayı emlak endeksine göre Beşiktaş konut satışlarında birinci sıraya yerleşti. İkinci sırada Ataşehir Beşiktaş'ı takip ederken üçüncü sırada da Zeytinburnu yer aldı..

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 8 Nisan 2019 olarak açıklandı.

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Akatlar Mahallesi'nde bulunan Karanfilköy mevkisini kentsel dönüşüm alanı ilan etti. Konu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda görüşüldü.

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 14 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa ve arsası vasıflı gayrimenkul 14 milyon 10 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 17 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta emlak piyasası durgun!

İstanbul'da çok sayıda kiralık daire bulunuyor. İstanbul Emlakçılar Odası'na göre kira fiyatlarının İstanbul genelinde yüzde 25 gerilediği belirtildi. Konuyla ilgili Beşiktaş'taki emlakçılarla konuşuldu.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı bitmeye başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şahsına ve yönetimine yıpratıcı eleştiride bulunanlara yüklendi. 2015 yılı 4. Olağan Divan Kurulu'nda konuşan Orman, Mayıs 2016'daki seçime işaret etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı'ndan korkutan deprem uyarısı!

Beşiktaş Belediye Başkanı'ndan korkutan deprem uyarısı geldi. 3. Deprem Zirvesi etkinliğinde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, depremle ilgili ilçede yaptırdıkları bilimsel çalışmayı da paylaştı.

Beşiktaş, stadın inşaat ruhsatını aldı!

Beşiktaş, stadın inşaat ruhsatını aldı. Beşiktaş Belediyesi'nin Levent'teki binasında düzenlenen törende konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni yapılacak stadın yapı inşaat ruhsatını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'dan aldı...

Beşiktaş'ın yeni stadı için izin görüşmesi yapıldı!

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Gençlik ve Spor Bakanlığında bir araya geldi. Çebi'nin, Baykan ile yeni yapılacak stadın izin işlemlerini konuştuğu öğrenildi....

Shangri-La Bosphorus Oteli Beşiktaş'ta bugün açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'taki Shangri-La Bosphorus Oteli'nin açılışında yaptığı konuşmada, otelin ülke ve İstanbul'a hayırlı olmasını temenni etti

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

beşiktaş konu zammı Haberi

beşiktaş konu zammı

Hurriyetemlak.com’un Ağustos ayı emlak endeksine göre ilçede fiyatlar yüzde 8.6 oranında yükseldi. Fiyat artışlarında ikinci sırada yüzde 7.2 ile Ataşehir, üçüncü sırada ise yüzde 5.3 ile Zeytinburnu yer aldı. İstanbul’da Ağustos ayında satılık konut bazında metrekare ortalaması 2 bin 294 TL’ye ulaştı. Yıllık artış oranı ise yüzde 19’u buldu. Kiralık konutlarda ise ortalama metrekare fiyatı 15 TL seviyelerinde seyretti. Türkiye’nin diğer 4 büyük ili incelendiğinde ise; Ankara’da metrekare ortalama satış fiyatı bin 222 TL, İzmir’de bin 571 TL, Antalya’da bin 194 TL, Bursa’da bin 114 TL olarak görüldü. Türkiye genelinde satılık konut fiyat ortalaması ise bin 823 TL seviyesinde yer aldı. 


ARNAVUTKÖY’DE YÜKSELİYOR 


Üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projelerinin Arnavutköy arsalarına etkisi devam etti. Son bir ayda arazi fiyatları Arnavutköy’de yüzde...